Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
historické podobory

Pohřbená tajemství - 20%
Přeneste se do historie, která vás uvede do zcela nepoznaného světa, a začtěte se do tajů naší minulosti, jež dodnes zůstávají záhadou.
historické podobory
Ukázky

Pohřbená tajemství

229 Kč
183 Kč
Příběh samurajů - 20%
(1x)
Autor se zabývá nejen dějinami samurajů, jejich válečným uměním či zbraněmi, ale i jejich soukromým životem, každodenností, náboženskými představami a duchovním světem. Velikost Pdf je 83 MB.
historické podobory
Ukázky

Příběh samurajů

299 Kč
239 Kč
Intimní historie - 30%
(7x)
V učebnicích historie a vědeckých dílech najdeme údaje o panovnících, slavných bitvách, hospodářství i umění, ale o základních lidských potřebách se toho dozvíme málo či vůbec nic.
historické podobory
Ukázky

Intimní historie

189 Kč
132 Kč
Historie českého zdravotnictví - 20%
Zdravotnictví, to zdaleka není jen lékařství. Jeho zcela nezbytnou součástí je i ošetřovatelství, farmacie, hygiena, a to i ta obecná a komunální, včetně pohřebnictví. Nezbytnou součástí je i zdravotnické školství, ale i obory tzv. „obslužné“.
historické podobory
Ukázky

Historie českého zdravotnictví

185 Kč
148 Kč
Klíč k novověké paleografii - 20%
(1x)
Praktická pomůcka pro zvládnutí čtení raně novověkých a novověkých paleografických textů (od počátku 16. do počátku 20. století). Soustřeďuje se na dva základní typy písma – české a německé novogotické pímo.
historické podobory
Ukázky

Klíč k novověké paleografii

200 Kč
160 Kč
S Theodorem nejen o hieroglyfech - 20%
Tato publikace svým stylem volně navazuje na knihu S Theodorem o hieroglyfech. Je tedy psána jako dialog mezi mladým Martinem a moudrým Theodorem, který tentokráte medituje nad staroegyptským uměním doprovázeným krátkými hieroglyfickými nápisy.
historické podobory
Ukázky

S Theodorem nejen o hieroglyfech

199 Kč
159 Kč
Naši prapředkové nežili zdravěji a mravněji - 20%
(2x)
Ještě dnes si mnozí lidé myslí, že naši předkové žili mravněji a zdravěji. Což není pravda, je to mýtus. Před několika stoletími se žilo jinak.
historické podobory
Ukázky

Naši prapředkové nežili zdravěji a mravněji

79 Kč
63 Kč
Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích - 20%
Víra, náboženství a zbožnost. V raně novověké společnosti prolínala tato témata každodenním životem příslušníků všech sociálních vrstev. Vydejte se s námi za poznáním a pochopením našich předků ze 17. a 18. století.
historické podobory
Ukázky

Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích

424 Kč
339 Kč
Španělští Bourboni - 20%
(1x)
Český čtenář má poprvé příležitost podrobněji nahlédnout do nesmírně zajímavé historie jedné z nejmocnějších panovnických dynastií Evropy, která vládla ve Francii, v několika italských státech a od roku 1700 také ve Španělsku.
historické podobory
Ukázky

Španělští Bourboni

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3