Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2022

Nad rovinou
Volyň. Část severozápadní Ukrajiny. Koncem 19. století sem přichází asi 16 tisíc Čechů. Za prací, za půdou, za snadnějším živobytím. Vzpomínky Marie Stryjové nás posouvají do válečných let...

Nad rovinou

296 Kč
Půlnoční knihovna
(7x)

Který život je pro nás ten pravý?

Každý z nás už někdy přemýšlel nad tím, jestli ve svém životě nemohl udělat něco jinak a kam by ho takové rozhodnutí posléze nasměrovalo.

Půlnoční knihovna

350 Kč
Smrt v oblacích
Je jenom jediný, zato velmi jednoduchý způsob, jak se něco dozvědět: nechat lidi mluvit. – Hercule Poirot

Smrt v oblacích

341 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.

Tracyho tygr

314 Kč
Trujkunt I. - Dwur
(10x)
První příběh z akční detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země. Trujkunt je autorův název pro trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané „po naszymu“.

Trujkunt I. - Dwur

224 Kč
Intimní historie
(2x)
Zábavnou formou sledujeme proměnu společenského chování v ohledu na intimní činnosti (např. antikoncepce či spodní prádlo) od starověku až po novověk.

Intimní historie

359 Kč
Italské trojhubky
(2x)
Co ukrývá správná italská hospodyňka pod svou bělostnou zástěrou?

Italské trojhubky

269 Kč
Amáliina nehybnost
(1x)
Sedm let v životě ženy – redaktorky časopisu, poučené všemi druhy umění i myšlenkových konceptů, ženy, která pomalu prošvihává svou biologickou roli matky a řešení hledá v psychoterapii, miluje hory a Japonsko, a její pozorovatelský talent cílí na zpočátku zásadní, pak trapný a nakonec komický seznam mužů, z nichž ten nejdůležitější je – mrtvý.

Amáliina nehybnost

269 Kč
David Hecl: Mluví k vám kapitán
(3x)
Ještě teď, když si na to celé vzpomenu, mi naskakuje husí kůže.

David Hecl: Mluví k vám kapitán

314 Kč
Dnes ještě ne
Radomír nemá pocit, že by mu v životě něco scházelo, dokud na šachovém fóru nepotká Jarmilu. Kdežto Milan je na tom přesně naopak – Gábinu sice miluje, ale jeden večer, ten dnešní večer by potřeboval strávit bez ní.

Dnes ještě ne

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 185 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>