Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
fantasy

Bouře mečů - 20%
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
fantasy
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
310 Kč
Faja - 20%
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
fantasy
Ukázky

Faja

239 Kč
191 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Šňupec - 20%
(7x)
Další díl z fantasy řady Úžasná Zeměplocha od Terryho Pratchetta.
fantasy
Ukázky

Šňupec

202 Kč
162 Kč
Golemova kletba - 20%
Prokop Samsa, bývalý důstojník elitní jednotky, si prošel soukromým peklem. Na útěku před svou minulostí se skrývá na šumavské samotě, uprostřed hlubokých lesů a ponurých bažin.
fantasy
Ukázky

Golemova kletba

99 Kč
79 Kč
Kouzlo obsidiánu - 20%
(1x)
Anna se vzpamatovala ze šoku a konečně přijala fakt, že je součástí temného světa démonů a zaklínačů, o němž dosud neměla ani tušení. Zjišťuje, že do jejího světa patří také mágové a alchymisté, kteří ji mají chránit.
fantasy
Ukázky

Kouzlo obsidiánu

269 Kč
215 Kč
Legenda o Ladě - 20%
(1x)

Dokáže smrt jen brát, nebo také dávat? Na den, kdy na ni se šťastným úsměvem Ilja zamával a pak se pod ním během chvilky prolomil led, Lada nikdy nezapomene. Vzal si ho vodjanoj, pán řeky, a ona teď cítí vinu.

fantasy
Ukázky

Legenda o Ladě

209 Kč
167 Kč
Maková válka - 1%
(2x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
fantasy
Ukázky

Maková válka

329 Kč
327 Kč
Černá píseň - 20%
(1x)
Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny. Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ.
fantasy
Ukázky

Černá píseň

319 Kč
255 Kč
Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ - 20%
(2x)
ZTRACENÝ PRINC JE PATNÁCTOU KNIHOU O HRANIČÁŘI WILLOVI A JEHO PŘÁTELÍCH. Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc.
fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ

259 Kč
207 Kč
Nasterea - 20%
(8x)
Třetí díl pentalogie Naslouchač.
fantasy
Ukázky

Nasterea

289 Kč
231 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
fantasy
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
fantasy
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Tajemství obsidiánu - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení.
fantasy
Ukázky

Tajemství obsidiánu

209 Kč
167 Kč
Železný vlk
Poutavé mysteriózní fantasy se staroseverskými kořeny, pojednávající o krvi, touze a závislosti.
fantasy
Ukázky

Železný vlk

299 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

fantasy
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
fantasy
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

fantasy
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Rytíř Sedmi království - 20%
(1x)

Dlouho před tím, než Targaryenové ztratili Železný trůn... dlouho po tom, co přišli z Valyrie a sjednotili Sedm království... ale jen krátce po tom, co říši rozervala vedví a poničila Blackfyrova vzpoura... ...křižoval krajem potulný rytíř....

fantasy
Ukázky

Rytíř Sedmi království

198 Kč
158 Kč
Šedá sestra - 20%
Sladká Milost není běžný klášter. Mladé dívky se tu už po staletí kromě víry učí i mnoha dalším dovednostem spojeným s magií a bojem.
fantasy
Ukázky

Šedá sestra

263 Kč
210 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 272 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>