Nejprodávanější tituly - duben 2022
křesťanství

Boží trouba - 11%
Kniha obsahující více než 50 kázání, která Svatopluk Karásek pronesl na konci devadesátých let v pražském kostele U Salvátora.
křesťanství

Boží trouba

314 Kč
279 Kč
Dává Bůh smysl? - 20%
Proč by měl někdo potřebovat náboženství? Autor vyvrací mylný dojem, že pod vlivem sekularismu a lidského pokroku zaniká náboženství. Náboženství je důležitější, než si myslíte.
křesťanství
Ukázky

Dává Bůh smysl?

229 Kč
183 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Kdo je člověk? - 11%
Kolektivní monografe nabízí z pohledu 18 autorů rozbor lidského bytí v mezioborové perspektivě, v jejímž středu je vztah člověka k Bohu.
křesťanství

Kdo je člověk?

Ivana Noble (ed.), Zdenko Širka (ed.)
342 Kč
304 Kč
Mystik z Libanonu - Svatý Šarbel Machlúf - 11%
Svatý Šarbel (1828–1898) je velký světec patřící k východní maronitské křesťanské církvi. Už během života jej spolubratři i lidé v okolí považovali za Božího muže, obdařeného mnohými charismaty; když zemřel, děly se u jeho hrobu zvláštní úkazy.
křesťanství

Mystik z Libanonu - Svatý Šarbel Machlúf

179 Kč
159 Kč
Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
křesťanství

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Nevzdoruj svému štěstí - 11%
Co je to vzdor? Je to ten neurčitý pocit, když se vám nechce dělat něco, o čem víte, že je to pro vás dobré; je to sklon dělat něco, o čem neomylně víte, že to pro vás dobré není, a to všechno mezi tím.
křesťanství

Nevzdoruj svému štěstí

269 Kč
239 Kč
Pokorný plamének anglického národa - 11%
Monografie uvádí legendu o sv. Wilfridovi do historických souvislostí, zabývá se důvody vzniku textu, jeho datací i rozdílnými názory na osobnost autora. Podává přehled událostí Wilfridova života, o nichž máme zprávu z uvedené legendy.
křesťanství
Ukázky

Pokorný plamének anglického národa

403 Kč
358 Kč
Tajemství Vánoc
Tajemství Vánoc – existuje vůbec ještě? Příběh o Ježíšově narození zná přeci každý zpaměti. Timothy Keller nabízí nové čtení dobře známého vyprávění.
křesťanství
Ukázky

Tajemství Vánoc

179 Kč
Teologie magie - 11%
Kniha přináší nový náhled na vztah mezi katolickým křesťanstvím a magií. Autor ve své práci rozebírá magii očima antropologů, mnohdy dnes již opomíjených.
křesťanství

Teologie magie

332 Kč
295 Kč
Tertulián o křtu
Jedenáctý svazek edice Patristika předkládá čtenáři další text významného křesťanského spisovatele Tertuliána, tentokrát pojednávající o svátosti křtu.
křesťanství

Tertulián o křtu

140 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Bůh má sex rád - 11%
Stanovisko církve k otázkám spojeným se sexem bylo v dějinách vždy jednoznačné: veškeré sexuální aktivity mimo manželství jsou hříšné. A tak své boje v této oblasti skrýváme.
křesťanství

Bůh má sex rád

206 Kč
183 Kč
Hurá! Jsou tu Velikonoce - 11%
Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďátka, děti barví vajíčka, pletou pomlázky a užívají si první sluníčko.
křesťanství

Hurá! Jsou tu Velikonoce

269 Kč
239 Kč
Ježíš -  Syn člověka - 11%
Další dílo libanonského spisovatele Chalíla Džibrána, autora slavného Proroka
křesťanství

Ježíš - Syn člověka

224 Kč
199 Kč
Klíče od království - 20%
Krátká, ale celistvá zpráva odhalující vědomí vnitřního významu původního (gnostického) učení Ježíše a jeho spirituální rodiny.
křesťanství
Ukázky

Klíče od království

150 Kč
120 Kč
Malý kompas víry - 11%
Osvědčený průvodce pravdami víry, modlitby, svátostmi a Desatera. Kniha vtipně usnadňuje pohotovou orientaci v každodenním prožívání víry.
křesťanství

Malý kompas víry

134 Kč
119 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Odpuštění - 20%
Jak odpouštět v rodině, ve vztazích a jaké nástroje k tomu nabízí církev? Herec Jiří Miroslav Valůšek čte knihu francouzského kněze Guy Gilberta "Odpuštění".
křesťanství
Ukázky

Odpuštění

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>