Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
světová

Spasitel - 20%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
světová
Ukázky

Spasitel

349 Kč
279 Kč
Když spadne maska - 20%
Dlouho očekávaný čtvrtý díl úspěšné série o jasnovidcích a totalitním Scionu je tu!
světová
Ukázky

Když spadne maska

399 Kč
319 Kč
Královsky v háji - 20%
(1x)
Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, korunovaný princ z Wessca, alias Jeho královská Žhavost, je okouzlující, ničivě pohledný a nestydatě arogantní. Jak by taky nebyl, když se před ním celý život všichni klaní.
světová
Ukázky

Královsky v háji

269 Kč
215 Kč
Utajovaný poměr - 20%
Talentovaná absolventka módního návrhářství Adelaide chce dokázat, že není jen rozmazlená dědička módního impéria.
světová
Ukázky

Utajovaný poměr

69 Kč
55 Kč
Už nejsme přátelé - 20%
Jejich zasnoubení je sice falešné, ale chemie mezi nimi funguje stoprocentně! Josie má dokonalý plán, jak se zbavit svého obtížného exmanžela: předstírá, že se brzy bude znovu vdávat.
světová
Ukázky

Už nejsme přátelé

69 Kč
55 Kč
Zlomený rytíř - 20%
(1x)
Ne všechny příběhy se odehrávají stejně. Některé mají trýznivé kapitoly, chybějící odstavce a hořkosladký konec. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná.
světová
Ukázky

Zlomený rytíř

309 Kč
247 Kč
První krev - 20%
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti? Je těsně před Vánoci roku 2014 a inspektorka Kim Stoneová stojí před halesowenskou policejní stanicí.
světová
Ukázky

První krev

279 Kč
223 Kč
S láskou, Eloise - 20%
(2x)
Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku.
světová
Ukázky

S láskou, Eloise

209 Kč
167 Kč
Ďábel v Marshalsea - 20%
(2x)

Historicky věrná detektivka z Anglie 18. století, odehrávající se v londýnské věznici pro dlužníky, o níž psal Charles Dickens, který tam se zavřeným otcem sám pobýval.

světová
Ukázky

Ďábel v Marshalsea

298 Kč
238 Kč
Dcera vyděrače - 20%
Miliardář Cain Farrell se na pohřbu svého otce setkal na zahradě svého domu s neznámou mladou ženou, která ho okouzlila svým vtipem, sebeironií a schopností vcítit se do jeho pocitů.
světová
Ukázky

Dcera vyděrače

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
světová
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Už žádné předstírání - 20%
(3x)
Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí.
světová
Ukázky

Už žádné předstírání

279 Kč
223 Kč
Volající - 20%
(4x)

Každá volba může mít smrtící následky. Od autora bestselleru Čtvrtá opice. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová si nebere servítky. Na negativní reakce je zvyklá a nijak ji nepřekvapí, když se jeden z posluchačů rozhodne ozvat.

světová
Ukázky

Volající

319 Kč
255 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

světová
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Zloděj stínů - 20%
(1x)
Kdo je Duch ze St. Giles – tajemný muž oblečený do kostýmu a masky Harlekýna, který pomáhá chudým a bezmocným a který i v současné nelehké situaci pátrá v chudinské čtvrti St. Giles po nelegální šicí dílně, v níž na práci zneužívají malá děvčata?
světová
Ukázky

Zloděj stínů

279 Kč
223 Kč
Bridgertonovi: Nečekaná láska - 20%
(1x)
Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem.
světová
Ukázky

Bridgertonovi: Nečekaná láska

209 Kč
167 Kč
Perník - 20%
Příběh anglické učitelky Harriet Leeové a její šestnáctileté dcery Perdity se zprvu zdá být zcela všední. Čtenář se však brzy ocitne uprostřed surreálného víru vyprávění ...
světová
Ukázky

Perník

198 Kč
158 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
světová
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Hadí oči - 20%
(1x)
Další sériový vrah. Nina Guerrerová je opět v ohrožení. Má obětovat život pro ty, na nichž jí záleží?
světová
Ukázky

Hadí oči

382 Kč
306 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat - 20%
(6x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
světová
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>