Nejprodávanější e-knihy - duben 2022

Helon 2

Druhý díl vesmírné sci-fi série s agentkou Parksovou v hlavní roli. Podaří se jí vyřešit záhadu kolem odmlklé planety v neutrální zóně? Helon 2 je planeta na okraji neutrální zóny, vytvořené hned po uzavření míru s rasou Krygerů.

Ukázky

Helon 2

189 Kč
Historik mezi politology
Publikace je dílem studentů a kolegů Jana P. Kučery, který třicet let působil na katedře politologie FSV UK. Kniha proto zahrnuje texty věnující se problematice, s níž docent Kučera spojil svou přednáškovou i výzkumnou činnost.
Ukázky

Historik mezi politology

220 Kč
Host 2022/3
Literární měsíčník, který tvoří zhruba sto stran věnovaných současné i klasické literatuře, novým knihám, začínajícím i renomovaným spisovatelům, kritickému hodnocení knižní produkce a zamyšlení nad trendy a fenomény, které hýbou literárním světem.
Ukázky

Host 2022/3

59 Kč
Hříšnice z nové Anglie
Marissa: Herkula jsem potkala na pláži. Očaroval mě… Jenže jsem byla nesmělá, nenápadná… pastorova dcera… vedená otcem k dokonalosti!
Ukázky

Hříšnice z nové Anglie

69 Kč
Italské jednohubky
(2x)
Vlídné a humorné postřehy ze života domorodců z podhůří italských Dolomit očima české Marty. Proč jsou italští staříci stále frajeři a jejich osmdesátileté manželky upravené šťabajzny? Proč nosí Ital malou peněženku?
Ukázky

Italské jednohubky

199 Kč
Jeden z nás lže
(1x)
Premiantka, princeznička, sportovní hvězda, školní grázl a kluk, co ví o každém všechno a nebojí se to napráskat všem. Tahle partička se sešla po škole, aby napravila své hříchy – konkrétně mobily při vyučování, kde nemají co dělat.
Ukázky

Jeden z nás lže

249 Kč
Jsi prostě borec

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním. Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT!

Ukázky

Jsi prostě borec

249 Kč
Karen
Bezejmenná protagonistka a vypravěčka, mladá malířka, se jednoho rána probudí v neznámém domě, obydleném cizími lidmi, kteří s ní zacházejí, jako kdyby tam žila odjakživa. Postava se krok za krokem seznamuje v novém prostředí se svou rolí.
Ukázky

Karen

120 Kč
Kdo zradil Anne Frankovou?
Nevyřešená záhada, nebo přísně střežené tajemství?
Ukázky

Kdo zradil Anne Frankovou?

269 Kč
Kníže Smrt
Oddělení vražd a smrt jsou jako zamilovaný pár v parku - jdou ruku v ruce vedle sebe a tvoří téměř dokonalou jednotu. Navzájem si na sebe zvykli, naučili se vzájemně respektovat a bát se jeden druhého.
Ukázky

Kníže Smrt

319 Kč
Koruna:  pravdy a nepravdy
Netflix investoval do jedné sezóny "The Crown" 140 milionů eur, což je nejdražší investice v historii, která předčila i seriál Hra o trůny. Výsledkem toho je jeden z nejsledovanějších seriálů, jehož poslední řada přitáhla dokonce více diváků než samotná událost, kterou tato série zobrazuje. Čtvrtou sérii Koruny si pustilo přes 29 milionů diváků, tedy o 600 000 více, než sledovalo svatbu prince Charlese a princezny Diany.
Ukázky

Koruna: pravdy a nepravdy

349 Kč
Lilith
Román vyznačující se „nutkavou bizarností". Obecně se považuje za jeden z vrcholů viktoriánské fantastiky a měl velký vliv na pozdější autory jako např. C. S. Lewise a J. R. R. Tolkiena.
Ukázky

Lilith

210 Kč
Lžička cukru
Různým ročním obdobím sluší různé sladké recepty. Ví to i známá food blogerka Markéta Marešová alias Lžička Cukru.
Ukázky

Lžička cukru

319 Kč
Masarykova teorie demokracie
Tato práce je vůbec první knižní publikací, která přináší ucelenou analýzu Masarykovy teorie demokracie.
Ukázky

Masarykova teorie demokracie

120 Kč
Metrická společnost
Všudypřítomný jazyk hodnocení a bodování zásadně změnil naše vnímání hodnoty a statusu. Vzestup kvantifikace vytvořil a posílil sociální hierarchie a kvalitativní rozdíly proměnil v kvantitativní nerovnosti.
Ukázky

Metrická společnost

200 Kč
Minuty do atomové půlnoci
(2x)
Hodiny posledního soudu ukazují, kolik času zbývá světu do katastrofické půlnoci – možné globální pohromy. Od roku 1947, tedy téměř od počátku atomového věku, je tento symbol průběžně aktualizován redakcí časopisu Bulletin of the Atomic Scientists.
Ukázky

Minuty do atomové půlnoci

279 Kč
Mnichovský komplex
(1x)
Tesařova studie Mnichovský komplex, pocházející z roku 1989 a určená původně pouze pro okruh přátel, nastavuje zrcadlo především stereotypům a hluboce zakořeněným mýtům v české národní sebereflexi.
Ukázky

Mnichovský komplex

297 Kč
Nepečené dezerty Kateřiny A.
(1x)
Co mají společného nepečené dezerty a domácí násilí? Všechno, řekla by Kateřina, toho času vzorná stepfordská panička. Nepečené dezerty je ten poslední soubor v počítači, který by její manžel otevřel.
Ukázky

Nepečené dezerty Kateřiny A.

189 Kč
Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči)

Sbírka esejí o duševním zdraví od známých osobností. Otázky duševního zdraví se týkají každého. A tak jsme se zeptali: co znamená duševní zdraví pro vás? Odpovědělo nám více než 70 známých osobností, které s námi sdílely své příběhy - smutné, vtipné i dojemné.

Ukázky

Nesmíš všechno vidět tak černě (a jiné hloupé řeči)

319 Kč
Nestalo se částečně nic
Žijeme v době, kdy snad nejvíce ze všeho potřebujeme pohlazení. Nikoli sentimentálně slzavé, ale veselé, tak trochu rošťácké, které má občas i podobu lehkého proplesknutí, abychom se vzpamatovali a viděli svět a svůj život střízlivýma očima...
Ukázky

Nestalo se částečně nic

230 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>