Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
všeobecné a ostatní

Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Strečink na anatomických základech - 20%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Strečink na anatomických základech

407 Kč
326 Kč
Jen žádnou paniku - 20%

Úzkostné poruchy se dají vyléčit! Miliony lidí na světě trpí nějakým typem úzkostné poruchy a hledají odpovědi na nejrůznější otázky. Jakou úzkost to prožívám? Je ještě normální, nebo již „chorobná“? Kde se bere? Jak vzniká? Proč zrovna já?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Jen žádnou paniku

269 Kč
215 Kč
Kuchařka při onemocnění jater - 20%
Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kuchařka při onemocnění jater

149 Kč
119 Kč
Nenechte se zabít cukrem - 20%
(1x)
Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje "sladkému životu bez cukru". V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Snadno vás přesvědčí, že i život bez cukru může být sladký.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Nenechte se zabít cukrem

199 Kč
159 Kč
Voda zdravá, léčivá, životadárná - 20%
Průkopnický lékař a uznávaný autor knihy Jak vaše tělo volá po vodě ukazuje na základě více než dvacetiletého klinického a vědeckého výzkumu funkce vody v těle, jak voda dokáže pomoci při obrovském množství zdravotních problémů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Voda zdravá, léčivá, životadárná

255 Kč
204 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Harmonie těla a mysli - 20%
Naučte se naslouchat svému tělu a nezanedbávejte ho, nabádá nás mistr Osho v promluvách, jež jsou zaměřeny na harmonické propojení těla a mysli. Vnímání těla a láska k němu jsou základem fyzického i duševního zdraví a příjemného pocitu pohody.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Harmonie těla a mysli

159 Kč
127 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
Jak se dělá imunita - 20%

Vše, co jste kdy chtěli vědět o imunitě. Populárně-naučná kniha od přední české imunoložky. Imunita – někdo ji hledá v ledové vodě, jiný v experimentech s jídelníčkem. Jak však imunitní systém funguje a co se odehrává v našem těle, když nás chrání před nebezpečím nejrůznějšího druhu?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Jak se dělá imunita

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>