Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
všeobecné a ostatní

Jóga s vůní aromaterapie - 20%

Voňavá jóga dokáže z pochmurného dne udělat den plný slunce Chcete-li se zbavit neduhů těla, úzkostí mysli a nechat se pohladit po duši, právě jste našli ideálního pomocníka. Tato kniha propojuje jógu a aromaterapii pomocí tradiční čínské medicíny a jejího pojetí pěti elementů.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga s vůní aromaterapie

249 Kč
199 Kč
Krize v životě, život v krizi - 20%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Krize v životě, život v krizi

209 Kč
167 Kč
Kvalitní život s tinnitem - 20%
…když jsem před lety onemocněla tinnitem, má situace byla naprosto zoufalá o to víc, že jsem neměla žádnou pozitivní zprávu o tom, že se někdo vyléčil.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kvalitní život s tinnitem

99 Kč
79 Kč
Od paty k hlavě - 20%
Jak chodidlo ovlivňuje páteř? Co je to meniskus? Co vlastně znamená výhřez ploténky a jak k němu dochází? A proč to, co bolí, nemusí nutně být to, s čím má tělo problém? Kniha nabízí odpovědi na tyto a mnohé další otázky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Od paty k hlavě

299 Kč
239 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 20%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

284 Kč
227 Kč
Pandemie - 20%
V minulosti patogeny kosily společnosti, vyčerpávaly státy, měnily způsob života, pohyb i styky mezi lidmi zrovna tak silně a fatálně jako dnes nový koronavirus.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pandemie

249 Kč
199 Kč
Svět non toxic - 20%
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
199 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 20%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Wim Hof. Cesta Ledového muže

208 Kč
166 Kč
Bulbem záchranáře - 20%
(3x)
V říjnu 2018 se Vít Samek, záchranář pražské ZZS rozhodl, že svoje zážitky z nočních služeb převede na novou facebookovou stránku, kam si je bude raději odkládat, než aby zahlcoval svůj osobní profil.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bulbem záchranáře

249 Kč
199 Kč
Bylinky české zahrádky - 20%
Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu přírodních léčiv.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bylinky české zahrádky

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>