Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
všeobecné a ostatní

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů - 20%
Zuby jsme dlouho považovali jen za nástroj na žvýkání a na zubního lékaře jsme pohlíželi spíš jako na opraváře. Dnes však víme, že velmi mnoho nemocí jako deprese, cukrovka, alergie a kardiovaskulární choroby mají svůj původ právě zde. Kdo chce žít zdravěji a být fit, neměl by zanedbávat péči…
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jak na zdravé zuby - Bioléčba zubů

209 Kč
167 Kč
Masáž a regenerace ve sportu - 20%
Učebnice Masáž a regenerace ve sportu je určena nejen pro studenty sportovních škol a další zájemce z oblasti sportu, ale je vhodnou a názornou pomůckou i pro širší veřejnost.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Masáž a regenerace ve sportu

110 Kč
88 Kč
Zdravou stravou proti únavě - 20%
(1x)
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravou stravou proti únavě

229 Kč
183 Kč
Cvičení pro zdravá záda - anatomie - 20%
Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení pro zdravá záda - anatomie

339 Kč
271 Kč
Divoká síla - 20%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Divoká síla

235 Kč
188 Kč
Kincugi - 20%
Naučte se přijmout i stinné stránky života, uzdravit nejhlubší zranění a stát se odolnějšími díky této svépomocné knize inspirované starým japonským uměním kincugi.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kincugi

339 Kč
271 Kč
Kopřiva - 20%
Proč kupovat drahé potravinové doplňky s mnohdy sporným účinkem, když nám sama příroda levně nabízí ty nejúčinnější prostředky? Prostá a "obyčejná" kopřiva je bezesporu jedním z nejefektivnějších.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kopřiva

280 Kč
224 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 73 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>