Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
česká

Na konci světa
Kniha představuje výbor esejů, které Jiří Pehe publikoval v různých periodikách mezi roky 2011 a 2015. Jejich ústředním tématem je myšlenka, že jsme svědky i aktéry zásadní proměny západní civilizace, tak jak ji známe od doby osvícenství.
česká
Ukázky

Na konci světa

267 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Pro smrt uděláno
Jak se dá o smrti mluvit? Autory přijalo 26 osobností a věnovalo jim svou důvěru, aby spolu toto obtížné téma ohledávali. Učili se být citliví, ale neodbytní. Zveme vás, abyste s námi ztratili strach. Ne možná ze smrti, ale z mluvení o ní.
česká
Ukázky

Pro smrt uděláno

629 Kč
Černá rusalka
(4x)
Pochmurná zimní krajina Novohradských hor na počátku 90. let. Ostnaté dráty zmizely a jednotky Rudé armády se chystají k odsunu.
česká
Ukázky

Černá rusalka

332 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
česká

Hořím

395 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

česká
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Tisíc Gagarínů a jedna řepařka
Soubor sedmi obsáhlých dopisů dřevorytce Josefa Váchala (1884–1969) jeho jedinému žáku a celoživotnímu příteli Josefu Hodkovi (1888–1973), napsané mezi lety 1949 a 1963.
česká

Tisíc Gagarínů a jedna řepařka

359 Kč
Klikař Beny
(3x)

Odvrácená strana Rudého práva. Ušmudlaný, rozpadající se svět dělnických kolonií, hospod a sběrných surovin osmdesátých let minulého století a živoucí svět bizarních postaviček, které jej obývají.

česká
Ukázky

Klikař Beny

350 Kč
Biggles od velbloudích stíhaček
(3x)
Biggles, ani ne dvacetiletý mladík, je za 1. světové války vyslán se svým letadlem na frontu do Francie, aby bojoval proti nepříteli. Titul patří do legendární série téměř stovky knih mapujících dobrodružství britského letce Jamese Biggleswortha.
česká
Ukázky

Biggles od velbloudích stíhaček

447 Kč
Kronika zániku Evropy
(19x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.
česká

Kronika zániku Evropy

539 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>