Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2022
beletrie

Smrt na kůru - 11%
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
beletrie

Smrt na kůru

359 Kč
319 Kč
Spát v moři hvězd - Kniha II - 11%
(1x)
Strhující závěr epické vesmírné ságy od autora bestsellerové série Odkaz Dračích jezdců. Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama.
beletrie

Spát v moři hvězd - Kniha II

404 Kč
359 Kč
Tajemná Řásnovka - 11%

"Audioknihu čte Marek Holý."

Věčné hádky rodičů jsou pro čestného, citlivého Jindru Sochora k nevydržení, a tak uteče z domova. Objeví přitom tajemnou čtvrť Řásnovka a partu hochů. Společné se pustí do hledání klubovny a založí Stráž Řásnovky. To pravé dobrodružství začíná, když je osloví Tonda Menčík, vynálezce stolní hry Fan-Tan, kterou hraje celá Řásnovka. Pomůže Jindra a jeho klub Tondovi dosáhnout spravedlnosti?

beletrie

Tajemná Řásnovka

314 Kč
279 Kč
Ukradené fantazie - 11%
Stárnoucí a už trochu rezignovaný psychiatr dostane do rukou úžasný vynález PSYCHOFON, který zachycuje a překládá lidskou řeč do roviny emocí. Ale i tento vynález se dá zneužít?
beletrie

Ukradené fantazie

296 Kč
263 Kč
Z popela - 11%
(8x)

Hluboko v jejich minulosti zeje slepá skvrna. A vede k ní jen červí díra bolesti. Chalupa ve švédské jezerní kotlině patří do zasutých hlubin dětství, kam Nils, Benjamin a Pierre jezdívali s rodiči vítat letní slunovrat.

beletrie

Z popela

314 Kč
279 Kč
Zápisky z blázince - 11%
Legendární divadelní režisér se v roce 1975 ocitl za zdmi bohnické psychiatrické léčebny. Hledal zde ochranu před světem, který se jej rozhodl ponížit a zlikvidovat. Součástí terapie byl zápis krátkých, stručných postřehů a poznámek.
beletrie

Zápisky z blázince

296 Kč
263 Kč
1984 - 11%
(1x)
Dnes již klasické dílo distopického žánru je působivým obrazem společnosti, kde není místo pro lásku, vlastní názor ani pro víru ve vlastní smysly.
beletrie

1984

359 Kč
319 Kč
Adventní kletba - 11%
(1x)
Snaha rozřešit záhadu starší než jedno století přivede Oldřicha z Chlumua jeho pomocníky do řídce obydlených lesů kolem Berounky.
beletrie

Adventní kletba

359 Kč
319 Kč
Agnes a ostrov Stínů - 11%
(1x)
Stýskalo se vám po odvážné Agnes, veselém Karim, drzé koale Bobo, sucharovi Gormovi, moudrém Ezrovi a laskavé Leile? Vydejte se spolu s nimi vstříc dalšímu dobrodružství!
beletrie

Agnes a ostrov Stínů

386 Kč
343 Kč
Babička - 11%
Jen málokterá kniha se zapsala do srdcí čtenářů tak hluboko jako právě Babička z pera známé české spisovatelky Boženy Němcové.
beletrie

Babička

359 Kč
319 Kč
Carrie - 11%
První vydaný román amerického mistra hororu se dočkal již několika filmových adaptací, z nichž tou nejznámější zůstává snímek Briana De Palmy se Sissy Spacekovou v titulní roli.
beletrie

Carrie

332 Kč
295 Kč
Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu - 11%
Audiokniha je malým dárkem těm posluchačům, kteří si zamilovali příběhy královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu.
beletrie

Čtyři případy mladého Oldřicha z Chlumu

314 Kč
279 Kč
Čuníkův supertajný deník - 11%
Ahojky. Jsem Čuník. A tohle je můj deník. Je to supertajný deník, ale Kačer a já jsme se dohodli, že si ho taky můžete přečíst. Snad mi budete věřit, co píšu, protože Kačer říká, že je to neuvěřitelný. Však uvidíte!
beletrie

Čuníkův supertajný deník

224 Kč
199 Kč
Ďáblův nápoj - 11%
(2x)
První příběh z plánované edice Zločiny na dvoře císaře Karla IV. Středověká detektivka s Viktorem Preissem a Tomáše Töpferem v hlavních rolích.
beletrie

Ďáblův nápoj

269 Kč
239 Kč
Dědečku, vyprávěj o Česku - 11%
Knížka Dědečku, vyprávěj o Česku je volným pokračováním série předchozích čtyř knih o dědečkovi a jeho vnučce Viktorce.
beletrie

Dědečku, vyprávěj o Česku

314 Kč
279 Kč
Dívka beze jména - 11%
(5x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?
beletrie

Dívka beze jména

404 Kč
359 Kč
Dobrodruh - 11%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
beletrie

Dobrodruh

287 Kč
255 Kč
Dům bez zrcadel - 11%
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.
beletrie

Dům bez zrcadel

269 Kč
239 Kč
Emil a detektivové - 11%
Kdo ukradl Emilovi peníze pro babičku? Oblíbená detektivka plná napětí a vtipu, která těší děti od prvního vydání dodnes.
beletrie

Emil a detektivové

314 Kč
279 Kč
Hodiny - 11%
(1x)
Tři příběhy tří žen o umírání a bezmoci, ale také o ohleduplnosti a lásce. Román byl oceněný Pulitzerovou cenou a dočkal se úspěšného filmového zpracování.
beletrie

Hodiny

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>