Nejprodávanější knihy - duben 2022

Odvážný mladý muž na létající hrazdě
Nejslavnější autorova povídková sbírka, oslavující člověka se všemi jeho talenty i slabostmi.
Ukázky

Odvážný mladý muž na létající hrazdě

214 Kč
Skalní hrady
(1x)
Kniha známého a renomovaného autora přináší čtenáři ojedinělou možnost cestovat po skalních hradech nejen České republiky, ale i přilehlého pohraničí.

Skalní hrady

126 Kč
Záchranářské pohádky
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.

Záchranářské pohádky

269 Kč
Český etymologický slovník

Nové, upravené a rozšířené vydání českého etymologického slovníku pro širší veřejnost.

Pro toto nové vydání byla přidána nová hesla, některá hesla byla zásadně změněna, přibližně 1000 hesel bylo upraveno.

Český etymologický slovník

629 Kč
Dzeržinskij - Láska a revoluce
Rudý kat. Ochránce sirotků. Ozbrojená pěst dělnické třídy. Polský šlechtic. Leninův a Stalinův věrný sluha. Cynický politruk. Zaslepený fanatik. Neuvěřitelné množství záhad a paradoxů v těle jednoho člověka.

Dzeržinskij - Láska a revoluce

448 Kč
Jablko
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.

Jablko

178 Kč
Kája Mařík 1
Úvodní tři knihy o legendárním školákovi ze zbožné venkovské rodiny žijící na počátku století v hájovně v brdských lesích. Humorné i napínavé příběhy malého Káji a jeho nejlepší kamarádky Zdeni Rédlové, které zachycují jejich rané dětství.

Kája Mařík 1

71 Kč
Klavírní škola pro začátečníky
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.

Král Špunt

89 Kč
Lavondyss
Pokračování slavného fantasy románu Les mytág. Ve středu zbývající části původního lesa leží – Lavondyss – nepřípustný svět, nepopsatelné království, místo divů a hrůzy, smrti i znovuzrození, obydlené fantastickými bytostmi.....

Lavondyss

358 Kč
Marně hledám slov
(2x)

Vtipná fraška, v níž si autor utahuje z celého nakladatelského průmyslu: nakladatelů, kteří hledí jen na zisk, porotců, kteří účastí na ceně sledují vlastní cíle a knihy ani nečtou, ambiciózních autorů, pro něž je získání ceny věcí přežití.

Ukázky

Marně hledám slov

220 Kč
Norsko v noci
Norsko v noci, pozoruhodný debut s nezapomenutelným hlavním hrdinou, vypráví o posledním dobrodružství muže, který se stále ještě snaží vyrovnat s tragédiemi, které mu život přinesl.

Norsko v noci

332 Kč
Ohnivé znamení
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.

Ohnivé znamení

403 Kč
Opevněné kostely II.
Druhý díl, který máte nyní v rukou, pojednává o opevněných kostelech v oblastech Vysočiny, Pardubického, Jihomoravského, Moravskoslezského, Olomouckého a Zlínského kraje.

Opevněné kostely II.

72 Kč
Paměť a dějiny č. 4/2014
(3x)
Čtvrté číslo osmého ročníku revue Paměť a dějiny přináší opět různorodou směs pohledů na naši nedávnou historii.

Paměť a dějiny č. 4/2014

68 Kč
Praga
dlja gastěj stalici, u katorych nět mnoga vremeni, no možet byť inagda oni s udavolstviem vernutsa

Praga

44 Kč
Stopa legionáře II.
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

Světoví Češi

260 Kč
Škola hry na housle 1
První díl dvoudílné školy hry na housle je určen začínajícím žákům základních uměleckých škol. Ve svých začátcích nepředpokládá znalost čtení a může být proto používána i u dětí předškolního věku.

Škola hry na housle 1

233 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50