Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
moderní svět a civilizace

Stručné dějiny každého z nás - 11%
(1x)
Z této knihy se dozvíme, co všechno už dnes dokážeme vyčíst ze struktury lidských genomů. Jde o podstatu nás samých, o naše předky, o celý náš minulý vývoj a o naši budoucnost – vlastně především o tu.
moderní svět a civilizace

Stručné dějiny každého z nás

430 Kč
382 Kč
Život na míru - 11%
(3x)
Připadá vám, že nutně potřebujete nové tričko? Než si ho pořídíte, přečtěte si knihu Marka Rabije. Přesčasy, dětská práce, dlouhé směny, továrny v rozpadajících se barácích: cena evropské módy.
moderní svět a civilizace

Život na míru

377 Kč
335 Kč
Bouře před klidem - 11%
Jak došlo k tomu, že Spojené státy jsou tak rozdělené a neklidné? Ve své poutavé nové knize se George Friedman, uznávaný geopolitický prognostik a autor bestsellerů, věnuje otázce, kterou si dnes klade většina Američanů.
moderní svět a civilizace

Bouře před klidem

531 Kč
472 Kč
Budoucnost kapitalismu - 11%
(2x)
Hluboké rozpory trhají křehké předivo společnosti západního světa: prosperující města stojí proti odstrčenému venkovu, špičkově vzdělaná elita proti lidem, pro něž je kvalitní vzdělání finančně nedostupné, bohaté země proti chudým.
moderní svět a civilizace

Budoucnost kapitalismu

403 Kč
358 Kč
Máme se bát Ruska? - 11%
(2x)
Veliké Rusko si skoro vášnivě přeje být velmocí, svírá je obava, že když je svět začne vnímat jinak, tak hrozí Ruské federaci problémy a možná i katastrofa. V Moskvě se často – a skoro tradičně – vždy báli nějakých potíží...
moderní svět a civilizace

Máme se bát Ruska?

314 Kč
279 Kč
Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
moderní svět a civilizace

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Evropská unie - 11%
(1x)
Publikace nabízí komplexní pohled na problematiku evropské integrace.
moderní svět a civilizace

Evropská unie

628 Kč
558 Kč
Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey - 11%
Srovnání dvou radikákálních myslitelů současnosti, ruského postfašisty Alexandra Dugina a amerického postanarchisty Hakima Beye.
moderní svět a civilizace

Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey

260 Kč
231 Kč
Kritika rozvoje - 11%
Již více než sto let rozvoj pozitivně definuje směřování naší společnosti. Je východiskem, ke kterému odkazují jak globální cíle udržitelného rozvoje, tak lokální rozvojové plány městských čtvrtí. Tato kniha zpochybňuje základní rozvojové myšlenky.
moderní svět a civilizace

Kritika rozvoje

252 Kč
224 Kč
Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově - 11%
Jak se pozná „hodný“ a „zlý“ virus? Proč viry mutují, a můžeme to my, jejich lidští hostitelé, nějak ovlivnit? Jak to, že s počty nakažených se dlouho zdánlivě nic neděje, načež náhle a prudce vyskočí na několikanásobek?
moderní svět a civilizace

Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 104 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>