Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
česká

Podezřelá smrt
Standa Berka je povýšen na plukovníka a po desetiletích je opět šéfem brněnské mordparty.
česká
Ukázky

Podezřelá smrt

179 Kč
Rafaelova škola - Princezna klenotů - 20%
Lev se obětoval a zrodila se Marina, princezna všech živlů, Princezna klenotů. Někdy je až ku podivu, kolik srdce unese. A Marinino srdce se ve chvíli, kdy Lev padl k zemi, téměř zastavilo.
česká
Ukázky

Rafaelova škola - Princezna klenotů

325 Kč
260 Kč
Fenomén Angela Merkelová - 20%
(2x)
Kniha Fenomén Angela Merkelová přináší osobitý pohled dlouholetého berlínského zpravodaje České televize na tuto zásadní osobnost světové politiky, a také na proměny, které Německo za její vlády prodělalo.
česká
Ukázky

Fenomén Angela Merkelová

198 Kč
158 Kč
Hana - 20%
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
česká
Ukázky

Hana

259 Kč
207 Kč
Jezero - 20%
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
česká
Ukázky

Jezero

189 Kč
151 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
česká
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Čas primadon
Ema Šubrtová pracuje jako učitelka na gymnáziu, občas provádí turisty po Brně a s partou přátel si užívá bezstarostný čas bez závazků.
česká
Ukázky

Čas primadon

179 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
česká
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Maminka vaří líp, miláčku
Běla se za Pavla, jehož rodiče mají restauraci na malém městě, provdá z velké lásky. Kvůli budoucímu manželovi se dokonce vyučila kuchařkou, ačkoli odjakživa toužila být učitelkou.
česká
Ukázky

Maminka vaří líp, miláčku

189 Kč
Sametový domov
Jedenáctiletá Mája se po úprku z válečného Sarajeva ocitá se svým dvojčetem Adinem a rodiči v České republice. I když zpočátku nechápe, proč musela svou zem i kamarády opustit, časem si českou kulturu i komplikovanou češtinu zamilovává.
česká
Ukázky

Sametový domov

199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>