Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
detektivky

Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
V lesích - 20%
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
detektivky
Ukázky

V lesích

198 Kč
158 Kč
Arsene Lupin: Dutá jehla - 20%
Klasický detektivní román se slavným francouzským lupičem-gentlemanem Arsenem Lupinem vychází v novém vydání s originálními ilustracemi Martina Mrázika. Tentokrát půjde o hodně – ve hře je totiž poklad francouzských králů.
detektivky
Ukázky

Arsene Lupin: Dutá jehla

209 Kč
167 Kč
Šťastné a krvavé Vánoce - 20%

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí.

detektivky
Ukázky

Šťastné a krvavé Vánoce

249 Kč
199 Kč
Dětské duše - 20%
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
detektivky
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
223 Kč
Lilliin deník - 20%
(1x)
V jezeře na anglickém venkově bylo nalezeno tělo mladé krásné ženy. Byla to tragická nehoda, nebo vražda? Druhý případ inspektora Steva Carmichaela
detektivky
Ukázky

Lilliin deník

169 Kč
135 Kč
Malé lži - 20%
První ze série detektivních příběhů z anglického venkova s inspektorem Stevem Carmichaelem.
detektivky
Ukázky

Malé lži

169 Kč
135 Kč
Mrchožrouti - 20%
(1x)
Sídlo banky SEB ve Stockholmu se ocitne pod palbou odstřelovačů.
detektivky
Ukázky

Mrchožrouti

339 Kč
271 Kč
Nebezpečná místa - 20%
(1x)
Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje.
detektivky
Ukázky

Nebezpečná místa

279 Kč
223 Kč
Nedokončená vražda
(1x)
Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal vyřešit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí.
detektivky
Ukázky

Nedokončená vražda

229 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
detektivky
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Pierot, Na krev - 20%
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
158 Kč
Poslední kojot - 20%
(1x)

Harry Bosch má smolné období. A teď mu ještě navíc jde o život. Harry Bosch má zatraceně smolné období: zemětřesení mu poničilo dům, rozpadl se mu vztah a teď ještě ke všemu musel odevzdat policejní odznak. Nudu zahání zkoumáním nevyřešené vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka.

detektivky
Ukázky

Poslední kojot

299 Kč
239 Kč
Zákon neviny - 20%
(3x)
Michael Haller čelí závažnému obvinění: je podezřelý z vraždy svého bývalého klienta. Případ je přidělen soudci, který Hallera nemá příliš v lásce, protože se v minulosti úspěšně odvolal proti jeho rozsudkům...
detektivky
Ukázky

Zákon neviny

249 Kč
199 Kč
Závan smrti - 20%
Pediatr Kent Abner obdrží jednoho dne nezvyklý dárek – zlaté vejce. Poté, co ho plný očekávání otevře, uvolní se do vzduchu prudký jed, který ho okamžitě zabije.
detektivky
Ukázky

Závan smrti

229 Kč
183 Kč
Žena, která lovila sama - 20%
Kryptolozka Linn Stahlová je přesvědčená, že se svým bojem proti neonacistům už skončila.
detektivky
Ukázky

Žena, která lovila sama

382 Kč
306 Kč
Anglická zahrada - 20%
(1x)

Takhle asi vypadá smrt. Nebo peklo. Náhlé zmizení dvou desetiletých chlapců zasáhne dramatickým způsobem do životů všech obyvatel malého městečka.

detektivky
Ukázky

Anglická zahrada

279 Kč
223 Kč
Němý křik - 20%
(4x)
Ani ta nejtemnější tajemství nezůstanou pohřbená navždy… Pět postav stojí u mělkého hrobu. Jeden po druhém se vystřídali při jeho kopání. Jáma pro dospělého by zabrala víc času. Zmařili nevinný život, ale uzavřeli smlouvu a zpečetili ji krví.
detektivky
Ukázky

Němý křik

279 Kč
223 Kč
Svatba duchů - 20%
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
detektivky
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
79 Kč
V moci zla
(2x)
Policejní náčelnici Kate Burkholderovou požádá o pomoc šerif z newyorského venkova, aby místním pomohla vyřešit záležitost týkající se samotářské amišské osady a úmrtí mladé dívky.
detektivky
Ukázky

V moci zla

229 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 373 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>