Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
děti a mládež

Do hlubin - 20%

Kniha, v níž děti za pomoci kapitána Záhady poznají tajemství a krásy podvodního světa, stejně jako úskalí jeho objevování. Milí suchozemci, vydejte se společně s kapitánem Záhadou na tajemnou plavbu světovými moři a oceány na palubě jeho ponorky.

děti a mládež
Ukázky

Do hlubin

249 Kč
199 Kč
Do Nepaměti - 20%
(1x)

Napínavý příběh z říše poztrácených vzpomínek od držitelů ceny Magnesia Litera Jasmína je úplně obyčejná holka, která třeba občas zapomene udělat úkol, občas si zase naopak vzpomene, že se jí do něčeho vážně nechce. A proč si taky věci pamatovat?

děti a mládež
Ukázky

Do Nepaměti

319 Kč
255 Kč
Encanto - Příběh podle filmu - 20%

Knížka k novému filmu společnosti Disney Encanto je příběhem neobyčejné rodiny Madrigalů. Žijí vysoko v kolumbijských horách, v kouzelném domě, na zázračném místě jménem Encanto.

děti a mládež
Ukázky

Encanto - Příběh podle filmu

199 Kč
159 Kč
Fyzika je hra pro 2. stupeň ZŠ - 20%

Proměňte vaši kuchyň v domácí laboratoř, zábava začíná! Fyzika patří mezi předměty, které bývají považovány za složité a obtížně pochopitelné. Nenechte se však odradit! Ukážeme vám, že dokáže být hravá a zábavná.

děti a mládež
Ukázky

Fyzika je hra pro 2. stupeň ZŠ

169 Kč
135 Kč
Leviar - Králova mlha - 20%
Sylothys, rozmanitá říše pěti království bez jediného krále, je v nebezpečí. Nekonečný příliv satyrů a mlhy neustává a hrozí, že celou zemi zahalí bílá tma. Zloděj Nydeon a jeho pět přátel nehodlají jen nečinně přihlížet a rozhodnou se vyrazit do boje.
děti a mládež
Ukázky

Leviar - Králova mlha

279 Kč
223 Kč
Loki a soumrak bohů - 20%
(2x)

Tak se rodí oheň! S narozením Lokiho Laufeyjarsona, syna bohyně a obra z Jötunheimu, se pojí hrozivá kletba – a Otec veškerenstva Ódin to moc dobře ví. Jenže co kdyby se Loki ukázal jako užitečný společník ásgardských bohů?

děti a mládež
Ukázky

Loki a soumrak bohů

209 Kč
167 Kč
Nahoře bez - 20%
Kniha pro dívky o tom, co se nejspíše děje ve školách a že ani nejlepší kamarádi nás mnohdy nedokáží zachránit před špatným rozhodnutím.
děti a mládež
Ukázky

Nahoře bez

198 Kč
158 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti - 20%
Když Poppy narazí na opuštěný dům vysoko na vřesovišti, netuší, jaká tajemství se skrývají za jeho zdmi. Říká se, že v něm straší, může se tam ale dít i něco mnohem zlověstnějšího? A co s ním má společného Jodie Morganová, bodrá majitelka místní charitativní organizace na záchranu koní, která je na pokraji krachu?
děti a mládež
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti

179 Kč
143 Kč
Prázdniny za trest - 20%
Namísto vysněné dovolené u moře čeká sedmnáctiletou Annie nedobrovolný pobyt s otcem a jeho novou rodinou v zapadlé jihočeské vesnici.
děti a mládež
Ukázky

Prázdniny za trest

169 Kč
135 Kč
Příchozí - Kniha první - Pán snů - 20%
Marek, na první pohled nenápadný a nevýrazný kluk, má odmala vlastnost řídit své sny, kterou tají před svým okolím. Když cesta do jeho podvědomí rozšíří jeho vnímání i na pochody ve svém těle, získává tím zcela nové schopnosti.
děti a mládež
Ukázky

Příchozí - Kniha první - Pán snů

199 Kč
159 Kč
Sedmé nebe – Nebeská řeka - 20%
(1x)
Co když je svět úplně jiný a skrývá temná a děsivá tajemství? Elaine Riversová se třídnímu potížistovi Adamovi vždycky spíš vyhýbala. Přesto ji ale záhadně přitahoval a ona už konečně proč.
děti a mládež
Ukázky

Sedmé nebe – Nebeská řeka

249 Kč
199 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

děti a mládež
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Spící spravedlnost - 20%
Napínavé dobrodružství čtyř sourozenců ze Spícího města pokračuje! Jejich rodiče se sice probudili, ale děti teď trápí jiná starost – jak vypátrat a potrestat zločince, kteří dříve unesli nejmladšího Samuela. Spousta jiných dětí totiž neměla takové štěstí a jsou dále nezvěstné.
děti a mládež
Ukázky

Spící spravedlnost

249 Kč
199 Kč
Stella z Kalvendie - 20%
Magický příběh provázený Stellou, která je jednoho dne nečekaně povolána zpět na planetu Kalvendie. Zaujme všechny snílky a milovníky fantasy.
děti a mládež
Ukázky

Stella z Kalvendie

249 Kč
199 Kč
V zajetí videohry - 20%

Máte dostatek XP, abyste tuhle knížku dočetli? Full Blast je chystaná nová akční adventura a Erik s Jessem dostanou možnost ji vyzkoušet v testovací verzi. Jesse sice videohry moc nemusí, ale co má dělat, když ho Erik pořád láká, aby ji přišel vyzkoušet?

děti a mládež
Ukázky

V zajetí videohry

179 Kč
143 Kč
Všechny barvy duhy - 20%
(1x)
Jedenáct českých autorů, jedenáct young adult povídek o odvaze, přátelství, prvních láskách i síle a odhodlání být skutečně sám sebou. Vedle známých YA autorů, jakými jsou Theo Addair nebo Alžběta Bílková, představí kniha i řadu debutantů.
děti a mládež
Ukázky

Všechny barvy duhy

239 Kč
191 Kč
Všechny holky, kterými jsem byla - 20%
Nora O’Malleyová už byla v kůži hodně holek. Jako dcera mistryně podfuků se musela převtělit do mnoha různých já. Ovšem ve chvíli, kdy se její matka do posledního cíle zamiluje, místo aby ho obrala, se Nora rozhodne provést nemyslitelné: oblafnout vlastní matku a utéct.
děti a mládež
Ukázky

Všechny holky, kterými jsem byla

279 Kč
223 Kč
Ztracení koně Smaragdového ostrova - 20%
Letní prázdniny v Irsku uprostřed přírody jsou přesně to pravé pro Leu, která po všech nepříjemných událostech uplynulých týdnů pro sebe potřebuje hlavně klid.
děti a mládež
Ukázky

Ztracení koně Smaragdového ostrova

209 Kč
167 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

děti a mládež
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Bambilion životů košišty Pusheen - 20%
(1x)
V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega.
děti a mládež
Ukázky

Bambilion životů košišty Pusheen

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 223 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>