Nejprodávanější Kniha - duben 2022
poezie

Země slunce
Třetí básnická kniha Jana Škroba představuje mytologii světa po světě; světa, který následuje po tom našem a kterého se často obáváme tak moc, až před ním raději odvracíme zrak.
poezie

Země slunce

225 Kč
Básně a prózy

Výbor z nejlepších a stále živých básní a próz klasika české literatury .

poezie

Básně a prózy

359 Kč
Diktátor píše báseň
Svatava Antošová obnažuje velice lakonické přitakání nesvobodě, kterou jsme vyměnili za cetky, komfortní zónu a fair trade kávičku. Vnímáme ještě vlastní zodpovědnost za stav společnosti a mezilidských vztahů? Cítíme ještě účast?
poezie

Diktátor píše báseň

171 Kč
Zde tvůj život… / Ta vie est la…
Sbírka veršů Zde tvůj život… / Ta vie est la… z roku 1922, která má nepopiratelnou hodnotu v tvorbě francouzské básnířky Suzanne Renaudové, je dnes coby celek většině čtenářů neznámá.
poezie

Zde tvůj život… / Ta vie est la…

342 Kč
He, he!
Po úspěšných titulech Chodit po provaze je snadné (2011, Nejkrásnější kniha ČR 2012) a Plop! (2015), které vyšly s ilustracemi Jiřího Stacha, vydáváme tento rok Wernischovu sbírku básní s názvem He, he!
poezie

He, he!

295 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
poezie

Kniha o

399 Kč
Básničky o zvířátkách
Dvacet sedm zvířátek a dvacet sedm rozpustilých básniček doprovázených krásnými barevnými ilustracemi udělá radost každému dítěti.
poezie

Básničky o zvířátkách

206 Kč
Můj medvěd Flóra
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
poezie
Ukázky

Písání

178 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 216 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 22 > >>