Nejprodávanější e-knihy - duben 2022

Životopis ticha - krátké úvahy
Podle autora stačí půl roku řízené meditace, aby se člověk obrátil k sobě a vrátil se „domů“. Díky meditaci člověk lépe pochopí vlastní proměny individuality a svého okolí a bude brát život jako neustálou změnu. Na základě toho se zbaví strachu z budoucna a především také strachu ze smrti.
Ukázky

Životopis ticha - krátké úvahy

140 Kč
(Ne)pošli to dál
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
Adresa Naděje
V tomto románu o smutku a odvaze nás autorka nutí doširoka otevřít oči i srdce. Vnímat všemi smysly. Je to úchvatná oslava přírody, díky níž můžeme najít sílu smířit se životem.
Ukázky

Adresa Naděje

248 Kč
Agent Samantha Parksová
Po první válce s nepřátelskou mimozemskou civilizací byla na základě mírové dohody vytvořena neutrální zóna. Tu hlídá vojenská základna na planetě Helon 2, která se ale odmlčela.
Ukázky

Agent Samantha Parksová

189 Kč
Anděl v podsvětí
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
Augiášův chlév
(1x)
„Finito! Život dobrodruha na volné noze Roberta Balcara za pár hodin ukončily dvě kulky. Byly vypáleny z dalekonosné pušky, přičemž první ze střel ho nezasáhla zcela přesně, čímž mu byly dopřány ještě dvě vteřiny vědomí.
Ukázky

Augiášův chlév

179 Kč
Až ji najdou
Naomi vždycky chtěla být matkou.Před třemi lety ji však opustil manžel a vzal s sebou i jejich dítě.Nyní její dcera přijela a Naomi ví, že je to její jediná šance, jak znovu vybudovat rodinu.
Ukázky

Až ji najdou

269 Kč
Barvy loučení
(3x)

Loučení má mnoho tváří. Loučíme se s mrtvými – s rodiči, sourozenci, s milovanou ženou. Loučíme se s přáteli, známými, kolegy. Pomůže, je-li člověk přítomen umírání? Víme, že se s blízkým člověkem máme rozloučit.

Ukázky

Barvy loučení

209 Kč
Basic Czech I.
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
Bez šance
(3x)
Fascinují a temná dystopie ze světa, kde společnost zavedla nový zákon: Každé dítě má právo na život od chvíle početí až do věku třinácti let. Mezi třinácti a osmnácti je ale na rodičích, jestli ho vychovají až do dospělosti, anebo ho pošlou… rozpojit.
Ukázky

Bez šance

209 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>