Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
kuchařky

Celoroční plánovací kuchařka
(1x)
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání.
kuchařky

Celoroční plánovací kuchařka

441 Kč
Vyhrajte boj o štíhlé tělo
Přestaňte bojovat se svou váhou a jednou provždy zhubněte s pomocí tohoto smysluplného plánu od americké odbornice na zdravý životní styl, wellness a hubnutí: Jillian Michaels.
kuchařky

Vyhrajte boj o štíhlé tělo

89 Kč
Traditional czech cuisine
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v angličtině.
kuchařky

Traditional czech cuisine

339 Kč
Víme, co jíme
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
kuchařky

Víme, co jíme

339 Kč
Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení
(1x)

Kniha zdravějšího vaření a pečení vás naučí: - Samostatně a odpovědně uvažovat o zdravé výživě - Vybrat si z nabídky různých výživových směrů - Vařit jednoduchá, čistá jídla vhodná pro děti - Přistupovat k vaření tvořivě - Využívat přírodní éterické oleje

kuchařky

Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení

225 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
Ottova kuchařka Řízky
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězího, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub.
kuchařky

Ottova kuchařka Řízky

134 Kč
Víme, co jíme?
Druhé vydání úspěšné knihy, která Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčkami".
kuchařky

Víme, co jíme?

68 Kč
Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

166 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 139 položek
<< < 1 .. 12 13 14