Nejprodávanější tituly - květen 2022

Jantarová stezka
(3x)
Kromě obecných kapitol o civilizačním významu starých tras se kniha zejména zabývá vedením Jantarové stezky v moravské krajině.
Ukázky

Jantarová stezka

747 Kč
Město v oblacích
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...

Město v oblacích

359 Kč
Posledné veci
Album legendy československé populární hudby obsahuje 12 nových písní, které Miro Žbirka natočil před svým náhlým odchodem na sklonku 2021.

Posledné veci

602 Kč
Čísla nelžou
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?

Čísla nelžou

359 Kč
Uvnitř banánu
V této knize, která je něco mezi příručkou a prózou, zpracovává Pavel Klusák v krátkých encyklopedických heslech hudbu jedinečných osudů a technik, často ze zdánlivých okrajů scény, zapadlé příběhy, outsider art a art brut v hudbě, ..

Uvnitř banánu

215 Kč
Winterbergova poslední cesta
(10x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.
Ukázky

Winterbergova poslední cesta

446 Kč
Fotograf / Photographer
Ondřej Kozák (1978) prezentuje monografii černobílých fotografií z let 2005 až 2010. Ústředním tématem jsou lidé z různých evropských měst, ale také z Kuby. Autor fotografuje výhradně na černobílý film 35 mm.

Fotograf / Photographer

107 Kč
Hlavní podezřelá
(3x)
Když reportérka Miranda Woodová najde ve vlastní posteli ještě nevychladlé tělo svého bývalého milence, bohatého a ženatého vydavatele novin Richarda Tremaina, všechny důkazy ukazují na ni.

Hlavní podezřelá

314 Kč
Novinářem v Číně
(8x)
Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal.
Ukázky

Novinářem v Číně

404 Kč
Celibát
(1x)

Církevní historik Hubert Wolf přistupuje k problematice celibátu z historického hlediska a vychází z toho, že Nový zákon se pro celibát nijak nevyslovuje; proto postoj církve od raného středověku prochází četnými proměnami.

Ukázky

Celibát

222 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 1000 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 .. 100 > >>