Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
příběhy

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
příběhy
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
Bubáček a Myšošlap
Lukáš má báječného kamaráda. Není to kluk ani holčička, dokonce ani pes či kočička. Je to hodné strašidýlko Bubáček. Však už ho možná znáte z první knížky! Tentokrát oba kamarádi řeší záhadu ztracených jízdních kol.
příběhy
Ukázky

Bubáček a Myšošlap

149 Kč
Čáp
(2x)
Sněhuláci roztáli, přichází jaro! Potěšte se spolu s Jakubem a Eliškou všemi jeho krásami! Prvními květy, ptačím zpěvem, návratem čápů do hnízda na komín... Nejkrásnější roční období poeticky a nezapomenutelně zachycené Milenou Lukešovou a Janem Kudláčkem.
příběhy
Ukázky

Čáp

209 Kč
Mukumú
Na ostrůvku bydlí jediná rodina: máma, táta a dcerka. Jejich život se odehrává v koloběhu každodenních rituálů a činností. A protože tu nejsou jiné děti, musí se holčička o zábavu postarat sama.
příběhy
Ukázky

Mukumú

149 Kč
Rošťák Oliver
Šestiletý Oliver je kluk jako buk. Přesto se mu stává, že ho lidé oslovují jako holčičku. Jak je to možné? Všechno mají na svědomí krásné blonďaté kučery spadající mu až na ramena. Jednoho dne, když zůstane sám, toho má Oliver dost. Vezme nůžky – a šmik šmik!
příběhy
Ukázky

Rošťák Oliver

179 Kč
V bříšku
Věděli jste, jak miminko prožívá dobu před svým narozením? Kdy malému človíčkovi v maminčině břiše začínají růst nehty? Kdy si už dokáže cucat palec? Nebo jak čůrá?
příběhy
Ukázky

V bříšku

189 Kč