Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
ženy

Vyzvědačky bez závoje - 20%

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ženy
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
279 Kč
Ohlédnutí - 20%
Kniha vzpomínek matky básníka Jana Zábrany je kronikou pohnutého ženského osudu a současně i nenahraditelným svědectvím o životě na malém českém městě ve 30. letech
ženy
Ukázky

Ohlédnutí

148 Kč
118 Kč
Hledání Betty MacDonald - 20%
(2x)
Americkou spisovatelku Betty MacDonald není třeba dlouze představovat. Svými knihami nabitými osobními příhodami a svérázným smyslem pro humor si získala několik generací čtenářů po celém světě. Memoárová beletrie Vejce a já, Kdokoli může dělat cokoli, Morová rána, Dusím se ve vlastní šťávě či příběhy pro děti Paní Láryfáry patří dodneška mezi bestsellery.
ženy
Ukázky

Hledání Betty MacDonald

279 Kč
223 Kč
Marie Terezie: Tchyně Evropy - 20%
Marie Terezie po letech vládnutí zjišťuje, že mír, jemuž tolik obětovala, moc nevynáší. Proto zahajuje politiku, která jí vynese přízvisko Tchyně Evropy. Svůj vliv a moc získává novou strategií – skrze domluvené sňatky svých dětí.
ženy
Ukázky

Marie Terezie: Tchyně Evropy

199 Kč
159 Kč
Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní - 20%

Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu Prohrává válku o habsburské dědictví. Prohraná se ale zdá i bitva o její manželství s Františkem Štěpánem. Říši ohrožuje nejen pruský král Fridrich II., ale i Francouzi a Bavorové, kteří se dostanou až do Prahy.

ženy
Ukázky

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

229 Kč
183 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
ženy
Ukázky

Nevidím ani tmu

398 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Sen o štěstí - 20%
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
ženy
Ukázky

Sen o štěstí

339 Kč
271 Kč
Šťastná za všech okolností - 20%
(1x)

Nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi „Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“

ženy
Ukázky

Šťastná za všech okolností

209 Kč
167 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
ženy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>