Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
ženy

Bílá Voda - 20%
(22x)
Dlouho očekávaný přelomový román o ženách, víře a zlu.
ženy
Ukázky

Bílá Voda

449 Kč
359 Kč
Novinářky - 20%
(5x)

Česká mediální scéna pohledem žen, které mají zásadní vliv na její podobu Moderují zpravodajské pořady, vedou velké mediální domy, píšou o tématech, která hýbou světem. Jaké překážky musely ve své kariéře zdolávat a kde berou motivaci?

ženy
Ukázky

Novinářky

299 Kč
239 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
ženy
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Dcera sochaře, Fair Play - 20%
(2x)
Dvě intimní, autobiograficky laděné prózy slavné finské autorky.
ženy
Ukázky

Dcera sochaře, Fair Play

198 Kč
158 Kč
Rebelka - Moje cesta za svobodou - 20%

Uteč, nebo zemřeš. Šokující svědectví ženy, která uprchla před islamistickým režimem i tyranskou rodinou. Země oplývající nejmodernějšími technologiemi. Ale také absolutní monarchie a teokratická diktatura.

ženy
Ukázky

Rebelka - Moje cesta za svobodou

279 Kč
223 Kč
Letenka do neznáma - 20%
(2x)
Fascinující příběh Elišky Krausové-Chaves, sestry spisovatele Ivana Krause, politologa Michaela Krause a moderátora Jana Krause, která na jaře roku 1968 vyrazila do Kolumbie zdokonalit svoji španělštinu, jako by jela na Slapy!
ženy
Ukázky

Letenka do neznáma

219 Kč
175 Kč
Lhala jsem - 20%

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

ženy
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
215 Kč
Moderní kurandera - 20%

Autobiografický román ženy, která pro české čtenářky objevila příběhy Hernána Mamaniho Knihy o andské moudrosti kuranderů změnily život desetitisícům českých žen.

ženy
Ukázky

Moderní kurandera

249 Kč
199 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
ženy
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

ženy
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>