Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
fantasy

Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
fantasy
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Amanda - 20%
Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. To ví i posádka lodi Kraksna.
fantasy
Ukázky

Amanda

259 Kč
207 Kč
Stín nad Trevírem - 20%
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
fantasy
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
135 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Maková válka - 1%
(2x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
fantasy
Ukázky

Maková válka

329 Kč
327 Kč
Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
fantasy
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Oheň a krev - 20%
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
fantasy
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
310 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Xenos - 20%
(5x)
První kniha trilogie Eisenhorn z cyklu Warhammer 40000.
fantasy
Ukázky

Xenos

149 Kč
119 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
fantasy
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Odhalený milenec - 20%
Sahvage žil stovky let v utajení – a má jednoznačně v úmyslu zůstat „mrtvý a pohřbený“. Když ho ale žena z řad civilistů vtáhne do nebezpečné bitvy se zlem starým jako svět, ochranitel v něm převládne nad zdravým selským rozumem.
fantasy
Ukázky

Odhalený milenec

339 Kč
271 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

fantasy
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Rod země a krve - 20%
(4x)
Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování.
fantasy
Ukázky

Rod země a krve

339 Kč
271 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
fantasy
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Operace Thümmel - 20%
(1x)
Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.
fantasy
Ukázky

Operace Thümmel

259 Kč
207 Kč
Vrchol vulkánu - 20%
(2x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
fantasy
Ukázky

Vrchol vulkánu

348 Kč
278 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Tanec s draky - 20%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
fantasy
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
390 Kč
Bouře mečů - 20%
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
fantasy
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
310 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 213 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>