Nejprodávanější knihy - květen 2022
historické romány

Anděl v podsvětí - 11%
(1x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
historické romány
Ukázky

Anděl v podsvětí

403 Kč
358 Kč
Boží bojovníci - 11%
(1x)

Druhý díl slavné Husitské trilogie, v novém vydání.

Reynevan a Samson si pohodlně žijí v Praze, zatímco Šarlej se přidal k husitským polním vojskům, což je – jak on tvrdí – skvělá příležitost k nenápadnému hromadění majetku z kořisti.

historické romány

Boží bojovníci

494 Kč
439 Kč
Předveďte mrtvé - 11%
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
historické romány

Předveďte mrtvé

358 Kč
318 Kč
Nad českými zeměmi slunce nezapadá - 11%
(1x)
ČESKÉ STŘEMHLAVÉ BOMBARDÉRY PROTI CARSKÝM BITVENÍM LODÍM
historické romány

Nad českými zeměmi slunce nezapadá

403 Kč
358 Kč
Nebeská koruna - 11%
Strhující historický román, živý obraz středověku, plný emocí a napětí Poutavě psaný a současně historicky věrný román zavede čtenáře do období bojů o Svatou zemi, jež se staly střetem dvou nejvýznamnějších rytířů západního a východního světa.
historické romány

Nebeská koruna

450 Kč
400 Kč
Pod císařským orlem - 67%
Mladší syn císaře Ferdinanda III. Leopold se připravuje na kněžskou dráhu, „učí“ ho jeho strýc Leopold Vilém, který byl biskupem a velmistrem Řádu německých rytířů.
historické romány

Pod císařským orlem

269 Kč
89 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
historické romány

Nestvůra z Essexu

358 Kč
318 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 11%
(5x)
Životopisný román o ženě, která předběhla svou dobu. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
historické romány
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

314 Kč
279 Kč
Egypťan Sinuhet - 11%
(5x)
Pozoruhodné a barvité osudy vypravěče Sinuheta čtenáře zavedou do významných míst tehdejšího světa, do válečné vřavy, nelítostných bojů o moc, dvorských pletich a úkladů tak podrobně a věrohodně, že lze jen obdivovat, jak nestárnoucí obraz této doby i podobenství lidského života v samotném Sinuhetovi i osudech obyčejných lidí autor vytvořil.
historické romány
Ukázky

Egypťan Sinuhet

539 Kč
479 Kč
Hra s tajemstvím - 11%
(1x)
Rafinovaně napsaný román o nebezpečně tenké hranici mezi láskou a posedlostí, který se odehrává na pozadí zřejmě nejturbulentnějších časů moderní historie.
historické romány
Ukázky

Hra s tajemstvím

323 Kč
287 Kč
Poslední zelené údolí - 11%
(1x)
Historický román o odvaze, přežití a triumfu inspirovaný neuvěřitelným příběhem jedné rodiny. Koncem března 1944, když se Stalinovy jednotky tlačí na Ukrajinu, musí mladý Emil a Adeline Martelovi učinit strašlivé rozhodnutí.
historické romány

Poslední zelené údolí

449 Kč
399 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 11%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
historické romány

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

359 Kč
319 Kč
V šedých tónech - 11%
(5x)
Přemýšleli jste někdy o tom, jakou cenu má lidský život? To ráno měl ten bráškův cenu kapesních hodinek. Píše se rok 1941.
historické romány
Ukázky

V šedých tónech

314 Kč
279 Kč
Velkolepý Modigliani - 11%
(1x)
Pomíjivost života, citlivá duše i zdrcující nepochopení… To vše nám připomíná malíře „žen s dlouhým krkem“, Amedea Modiglianiho.
historické romány

Velkolepý Modigliani

539 Kč
479 Kč
Klikař Beny - 11%
(3x)

Odvrácená strana Rudého práva. Ušmudlaný, rozpadající se svět dělnických kolonií, hospod a sběrných surovin osmdesátých let minulého století a živoucí svět bizarních postaviček, které jej obývají.

historické romány
Ukázky

Klikař Beny

350 Kč
311 Kč
Malíř duší - 11%
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
historické romány
Ukázky

Malíř duší

583 Kč
518 Kč
Ryby a draci - 11%
(1x)
Román Ryby a draci vystřelil litevskou spisovatelku Undinė Radzevičiūtė na parnas světové literatury. Autorka v něm prolíná dva nesourodé světy, samotný název je symbolickým odkazem na křesťanskou Evropu a starobylou Čínu.
historické romány

Ryby a draci

386 Kč
343 Kč
Šepot včel - 11%
(3x)
Příběh tajemného dítěte nadaného mocí změnit osud rodiny, která žije v zemi zmítané revolucí.
historické romány

Šepot včel

404 Kč
359 Kč
Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
historické romány

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 148 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>