Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
romantika

Zlomený rytíř - 20%
(1x)
Ne všechny příběhy se odehrávají stejně. Některé mají trýznivé kapitoly, chybějící odstavce a hořkosladký konec. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná.
romantika
Ukázky

Zlomený rytíř

309 Kč
247 Kč
Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval - 20%
(3x)
Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere - vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval

209 Kč
167 Kč
Chata ve Švýcarsku - 20%
(7x)
Zabalte si kufry a vypravte se do zasněžených vrcholků Švýcarských Alp.
romantika
Ukázky

Chata ve Švýcarsku

339 Kč
271 Kč
Ten den - 20%
(2x)
Pokračování bestselleru 365 dní není jen milostným příběhem, který je příjemné číst před spaním. Je to kniha o velkých neznámých, velké lásce, velkém nebezpečí… a velké vášni.
romantika
Ukázky

Ten den

349 Kč
279 Kč
Vévoda v zářivé zbroji - 20%
(1x)
Lady Olympia, jediná dcera hraběte z Gonerby, je bystrá, citlivá a praktická, ale žádný muž se o ni nikdy neucházel. Proto nemůže uvěřit, když ji požádá o ruku krásný, ale poněkud zhýralý vévoda z Ashmontu.
romantika
Ukázky

Vévoda v zářivé zbroji

269 Kč
215 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romantika
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Pekárna v Brooklynu - 20%
(5x)
Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit!
romantika
Ukázky

Pekárna v Brooklynu

339 Kč
271 Kč
Nevinná léčka - 20%
(1x)
Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství.
romantika
Ukázky

Nevinná léčka

219 Kč
175 Kč
Příběh slunečnice - 20%
(1x)
Natálie i Eva touží po lásce. Obě mají podobné sny, ale každá z nich žije v jiném období a má jiné starosti. Zatímco Natálie se v nemocnici zotavuje ze zranění, která utrpěla při dopravní nehodě, v podání upovídané stařenky Hedviky, která s ní sdílí pokoj, ožívá příběh Evy.
romantika
Ukázky

Příběh slunečnice

249 Kč
199 Kč
Utajené noci - 20%
Zádumčivý miliardář se zamiluje, když si najme chůvu, která se má starat o jeho malý uzlíček radosti. Můj život měl řád. Byl předvídatelný a hladký jako moje skotská.
romantika
Ukázky

Utajené noci

249 Kč
199 Kč
Vévoda v pravý čas - 20%
(2x)
Po náhodné smrti svého manžela se Katherine Verick dozví, že si tajně vzal dvě další ženy. Pokud se tato informace dostane k veřejnosti, zruinuje to celý Katherinin podnik i životní šanci stát se dodavatelem královské rodiny.
romantika
Ukázky

Vévoda v pravý čas

269 Kč
215 Kč
9. listopad - 20%
(5x)
Od autorky bestsellerů Pravda, nebo lež, Bez naděje, Odvrácená tvář lásky a dalších. Den před odjezdem z L. A. se Fallon seznamuje se začínajícím spisovatelem Benem. Jejich neovladatelná přitažlivost vede k tomu, že Fallonin poslední den ve městě stráví společně.
romantika
Ukázky

9. listopad

239 Kč
191 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí - 20%
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
167 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
romantika
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
Smluvené manželství - 20%
(1x)
Trochu frivolní a jiskřivý příběh o záludnostech lásky, která bez ohledu na společenské konvence prostě jen tak vyklíčí a vykvete; v tomto příběhu se jí daří v kulisách posledního dvacetiletí Anglie 18. století.
romantika
Ukázky

Smluvené manželství

179 Kč
143 Kč
Odvrácená tvář lásky - 20%
(5x)

Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled.

romantika
Ukázky

Odvrácená tvář lásky

209 Kč
167 Kč
Kavárna v Kodani - 20%
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
romantika
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
271 Kč
Cesta za štěstím - 20%
(2x)
Začínající fotografka Josie strávila polovinu života tím, že se s mámou stěhovaly z jednoho města do druhého. Když se vrátí po dlouhých letech do svého rodiště, historického města v Nové Anglii, aby se tam postaraly o chod rodinného knihkupectví, Josie ví, že to není navždy. Sní o životě na opačném pobřeží a má plán, jak se tam dostat.
romantika
Ukázky

Cesta za štěstím

269 Kč
215 Kč
Hotel pod šťastnou hvězdou - 20%
(1x)
Oblíbená francouzská autorka Agnes Martin-Lugand tentokrát čtenáře zavede do hotelu v levandulí provoněném kraji Provence, kde se odehrává příběh o hledání zázemí a životní jistoty.
romantika
Ukázky

Hotel pod šťastnou hvězdou

279 Kč
223 Kč
Italův dědic - 20%
Vzít si Mayu za manželku, zplodit s ní dítě… Pro Raffaeleho to byla výzva! To, že by tím do jeho impéria přibyl další lesklý šperk v podobě nadějné firmy, byl už jenom bonus navíc. A přesvědčit Mayu o tom, že je to i v jejím zájmu, nemohlo být těžké.
romantika
Ukázky

Italův dědic

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 418 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>