Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
romantika

Líc a rub lásky - 20%
Krásná a nezávislá majitelka galerie Piper věnuje veškerou svou vášeň umění. Je přesvědčená, že jí nic nechybí, obzvláště ne vztahy s muži.
romantika
Ukázky

Líc a rub lásky

69 Kč
55 Kč
Musí se vrátit do Macaa! - 20%
Musí se vrátit do Macaa! Usmívala se, Charlie z ní ale cítil smutek – jako by se někde cestou ztratila… A Dora se v životě opravdu ztratila! Zůstala sama, opuštěná rodiči i sestrou…
romantika
Ukázky

Musí se vrátit do Macaa!

69 Kč
55 Kč
Musím si tě vzít - 20%
(1x)
„Carlo si tě za ženu nevezme… Vezmu si tě já.“ Olivia plánovala svatbu s Carlem, byť to nikdy nebylo o touze a citu, u oltáře ale skončila s jeho bratrem.
romantika
Ukázky

Musím si tě vzít

69 Kč
55 Kč
Nepřístupný lord Danforth - 20%
(2x)
Abigail je půvabná debutantka s velkým věnem, ale nevalným rodokmenem. Proto je velmi zaskočená, že o její ruku požádal Benedikt Moore, vévoda Danforth.
romantika
Ukázky

Nepřístupný lord Danforth

109 Kč
87 Kč
Tajný pánský knižní klub - 20%
(2x)
Manželství Gavina Scotta je v troskách. Baseballová hvězda Gavin nedávno odhalil ponižující tajemství: jeho žena Thea vždy předstírala to velké O. Toto odhalení je poslední kapkou pro jejich už tak dosti napjatý vztah.
romantika
Ukázky

Tajný pánský knižní klub

228 Kč
182 Kč
Těla nelžou - 20%
To, co Mia tvrdí, že udělal, aby se jí pomstil, není pravda! Takový bastardi Rocco přece není…! Ale Mia na to má důkazy! Rocco, muž, jehož milovala, ji falešně obvinil a zapudil.
romantika
Ukázky

Těla nelžou

69 Kč
55 Kč
Už žádné předstírání - 20%
(3x)
Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí.
romantika
Ukázky

Už žádné předstírání

279 Kč
223 Kč
Bohové a monstra - 20%

Láska, která bude planout navěky! Třetí a závěrečný díl populární fantasy romance. Lou strávila celý svůj život na útěku. Poté co jí Morgane zasadila drtivý úder, přišel čas získat zpátky to, co jí patří. Ale tohle už není Lou, kterou její přátelé znali. Čarodějnice, která získala chasseurovo srdce.

romantika
Ukázky

Bohové a monstra

319 Kč
255 Kč
Jak se stát skotskou milenkou - 20%
(1x)
Čtivý, provokativní a tak trochu frivolní příběh příslušníků vyšší společnosti je plný flirtu a odvíjí se ve Skotsku na počátku 14. století.
romantika
Ukázky

Jak se stát skotskou milenkou

179 Kč
143 Kč
Když tě miluje skot - 20%
(3x)
Něžně romantický, ale i drsně realistický příběh volně navazující na román Když tě zachrání Skot. Příběh je zasazen do amerického prostředí státu Mississippi v období americké občanské války.
romantika
Ukázky

Když tě miluje skot

179 Kč
143 Kč
Nevěsta skotského válečníka - 20%
Příběh rozumu i lásky, romantiky i střízlivých kalkulací, pozlátka rytířství i krutosti a násilí, jak je s sebou nese počátek 14. století ve Skotsku.
romantika
Ukázky

Nevěsta skotského válečníka

179 Kč
143 Kč
Vánoční flirt - 20%
(2x)
Když se miliardář Hunt Sheridan dostaví na samotný konec vánoční recepce, kterou Adie pořádá pro velmi bohaté klienty, aby si mohli na jednom místě a v poklidu nakoupit vánoční dárky, zjišťuje, že vlastně o nic materiálního nestojí.
romantika
Ukázky

Vánoční flirt

69 Kč
55 Kč
Srdcerváči 3 - 20%
(1x)
Třetí díl Srdcerváčů, kterým tento příběh ještě zdaleka nekončí... Charlie dřív ani ve snu nenapadlo, že by ho Nick mohl taky mít rád, ale teď spolu oficiálně chodí. Nick se dokonce odhodlal a pověděl o tom svojí mámě.
romantika
Ukázky

Srdcerváči 3

299 Kč
239 Kč
Hledá se otec - 20%
Bohatý majitel kasina a ranče Desmond Pierce se ocitá v nečekaném víru událostí. Setkává se s tajemnou kráskou Nicole, která se po smrti sestry stará o jejího čtrnáctiletého syna.
romantika
Ukázky

Hledá se otec

69 Kč
55 Kč
Hrad v Itálii - 20%
Temný hrad kdesi v Itálii na břehu moře a v něm žije temný muž. Netvor, vrah… již šest mladých žen v bílém do jeho temné sluje vstoupilo, a jako by se po nich slehla země…
romantika
Ukázky

Hrad v Itálii

69 Kč
55 Kč
Jeden plus jedna - 20%
(1x)
Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny. Vašeho syna puberťáka šikanují a dcera, jež je matematický génius, má sice možnost nastoupit na prestižní školu pro nadané děti, ale vy si to zkrátka nemůžete dovolit.
romantika
Ukázky

Jeden plus jedna

279 Kč
223 Kč
Kávová dynastie - Dny probuzení - 20%
(2x)
Cáchy 1945: Když se Eberhard Ahrensberg vrátil po válce domů, nalezl jen trosky – otec nacista padl v boji, z domu zbyla ruina, rodinný podnik je zavřený. Aby uživil rodinu, začne pašovat kávu.
romantika
Ukázky

Kávová dynastie - Dny probuzení

279 Kč
223 Kč
Nejdražší Josephine - 20%
2021: Smrt otce, krize dospívání, odklad studia na vysoké. Tak vypadá nejhorší rok v životě Josie De Clareové a žádné množství čaje a čokolády to nezachrání. Překvapivé dědictví v podobě venkovského sídla, o jehož existenci neměla potuchy, ji dovede k rozhodnutí opustit Londýn a vyčistit si hlavu.
romantika
Ukázky

Nejdražší Josephine

279 Kč
223 Kč
Pod stříbrem oliv - 20%
Byla to pěkně vypečená svatba! A když se Emma náhodou dozvěděla, proč si ji Christo vzal, rozhodla se nebýt už tou tichou zamilovanou naivkou… A odešla! A Christo má problém.
romantika
Ukázky

Pod stříbrem oliv

69 Kč
55 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 20%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
romantika
Ukázky

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 418 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>