Nejprodávanější knihy - květen 2022
povídky

Kouř a zrcadla - 11%
(1x)
Ve vysoce imaginativní fantazii Neila Gaimana je možné všechno. Kouř a zrcadla omámí vaše smysly, dotkne se vás u srdce – a bude vás strašit ve snech.
povídky

Kouř a zrcadla

350 Kč
311 Kč
Zuby nehty - 11%
Dvacet strašidelných povídek napsalo deset autorů - členů tvůrčí skupiny Hlava nehlava. Jde o druhé vydání sborníku - aktualizované, doplněné o dva nové příběhy a vybavené novými ilustracemi Tomáše Tvrdého.
povídky

Zuby nehty

261 Kč
232 Kč
Dobrá bloncka - 28%
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky

Dobrá bloncka

206 Kč
148 Kč
Interzóna - 11%
Sbírka dopisů, deníkových poznámek, povídek a autobiografických črt z poloviny 50. let doplňují a zpřesňují obraz autora..
povídky

Interzóna

223 Kč
198 Kč
Povídky ke kávě V. - 11%
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít první lásky“ přivádí čtenáře do retro-prostředí chmelových brigád, prvních tanečních zábav,...
povídky

Povídky ke kávě V.

152 Kč
135 Kč
Příhody matky Přírody - 11%

Sedm příběhů, bajek nebo moderních autorských pohádek odpoví na sedm všetečných otázek. A tak jestli vás zajímá, proč vrabec vypadá, jako by spadl do louže, proč stromy nemluví nebo proč mouchy nemají královnu, určitě se to v této knize dozvíte.

povídky

Příhody matky Přírody

313 Kč
278 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Nikomu nezvoní hrana - 11%
(1x)
Posmrtně sebrané, dosud nevydané texty známého opilce, satyra a lyrika.
povídky
Ukázky

Nikomu nezvoní hrana

268 Kč
238 Kč
Povídky ke kávě III. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
povídky

Povídky ke kávě III.

152 Kč
135 Kč
Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
povídky
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Srstí - 11%
Obtížně interpretovatelné krátké povídky Liliane Giraudon balancují mezi poezií a prózou (která neexistuje), provokací a matením, mezi intuitivní esejistikou a fantasmagorií.
povídky

Srstí

162 Kč
144 Kč
BE100F - 11%

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

povídky
Ukázky

BE100F

223 Kč
198 Kč
Čáp nejni kondor - 11%
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
povídky
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
191 Kč
Hanbaté příběhy - 11%
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
povídky

Hanbaté příběhy

269 Kč
239 Kč
Odvážný mladý muž na létající hrazdě - 11%
Nejslavnější autorova povídková sbírka, oslavující člověka se všemi jeho talenty i slabostmi.
povídky
Ukázky

Odvážný mladý muž na létající hrazdě

214 Kč
190 Kč
Pohřební výbavička - 11%
Český čtenář má nyní poprvé možnost seznámit se s dílem spisovatele, novináře a literárního kritika Fernanda Iwasakiho prostřednictvím hororových mikropovídek Pohřební výbavička, v nichž rezonuje Poe, Borges, Maupassant i Henry James.
povídky

Pohřební výbavička

143 Kč
127 Kč
První experimentální
Šest úsměvných eroticky laděných povídek s překvapivou pointou sepsaných pro pobavení velectěného publika.
povídky

První experimentální

89 Kč
Tohle je skutečnost - 11%
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>