Nejprodávanější tituly - květen 2022

Vezmu tě a odvedu tě pryč
Román Vezmu tě a odvedu tě pryč (1999) lze označit za Bildungsroman, citová výchova hlavního dětského hrdiny je hlavním motivem díla, které ale nabízí i nečekaně silný milostný příběh hrdinovy staropanenské učitelky a místního poněkud omšelého playboye.

Vezmu tě a odvedu tě pryč

331 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
Conan z Cimmerie - Svazek IV.
Ve čtvrtém svazku komiksových adaptací z dílny francouzských výtvarníků a scenáristů najdete především jediný román s Conanem v hlavní roli, který kdy Robert E. Howard napsal.
Ukázky

Conan z Cimmerie - Svazek IV.

709 Kč
Liberalismus
(1x)
Donald Trump je americký prezident, který se s nepokrytým pohrdáním vysmívá liberálním hodnotám. A není jediný: vyznavači neliberalismu stojí také v čele Itálie, Maďarska, Polska či Turecka. Co se vlastně stalo? Proč liberalismus ztratil podporu?
Ukázky

Liberalismus

357 Kč
Iluze
(4x)
Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním. Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta – známého mentalistu Vincenta Waldera.

Iluze

449 Kč
Přeběhlík
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
Bouřlivá noc
V okamžiku, kdy AJ Walsh uvidí do baru vcházet tu potetovanou sexy holku, v něm zaplane vášeň. Vždycky ho považovali za „milého“ muže – otvíral dveře, kupoval květiny a rozhodně s nikým nekončil v posteli jen na jednu noc.
Ukázky

Bouřlivá noc

209 Kč
Velikost člověka
(4x)

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

Ukázky

Velikost člověka

312 Kč
Čtyři tisíce týdnů
Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týdnů. Musíme toho v nich stihnout spoustu a všechno zaráz: Vyřešit další pohromu v práci. Najít si lepší práci. Užít si krátký čas s dětmi, a přitom toho kolem nich tolik obstarat.

Čtyři tisíce týdnů

341 Kč
Temnota
(1x)
Novodobý Sherlock Holmes od pokračovatele Stiega Larssona – švédský bestsellerista David Lagercrantz přichází s novou detektivní sérií a jedinečnou dvojicí vyšetřovatelů: charismatickým profesorem Hansem Rekkem a odhodlanou policistkou Micaelou Varga

Temnota

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>