Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
česká

Jak přežít svého muže
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
česká
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
Pro oči nevidím
Psychologa Martina Steina jednoho dne navštíví jeho přítelkyně, se kterou se již řadu let neviděl, a požádá ho, aby jí pomohl nalézt desetiletého syna, který se ztratil.
česká
Ukázky

Pro oči nevidím

179 Kč
Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
česká
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Čistí
(2x)

Detektivní příběh Janka Kroupy, investigativního novináře a scenáristy, ale také vnuka české královny detektivek Hany Proškové. Nelichotivý vhled do zákulisí české politiky, rovněž ovšem do fungování českého vězeňství, soudnictví, policie, podnikatelské sféry… Aneb co všechno může prozradit ztracený diář jednoho významného straníka.

česká
Ukázky

Čistí

209 Kč
Rudolf Slánský
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
česká
Ukázky

Rudolf Slánský

349 Kč
Válečník
(2x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
česká
Ukázky

Válečník

289 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Hřebec a Kráska
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy atraktivní vyšetřovatelky Kláry Radové. V centru dění je oddělení vražd v čele s jeho šéfem Sloupem a další dva případy, pojmenované Hřebec a Kráska.
česká
Ukázky

Hřebec a Kráska

229 Kč
Novinářky
(5x)

Česká mediální scéna pohledem žen, které mají zásadní vliv na její podobu Moderují zpravodajské pořady, vedou velké mediální domy, píšou o tématech, která hýbou světem. Jaké překážky musely ve své kariéře zdolávat a kde berou motivaci?

česká
Ukázky

Novinářky

299 Kč
Ostrov
(6x)
Místo, kde příběhy jsou pravdivější než skutečnost.
česká
Ukázky

Ostrov

249 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>