Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
neobyčejné osudy

Rozhovory přes rozbouřené doby - 0%
Kniha dvanácti rozhovorů s významnými osobnostmi politického a kulturního života předkládá reflexi „prostoru svobody“ v současné české společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rozhovory přes rozbouřené doby

239 Kč
238 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu. Život… - 20%
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti. Lze říci o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímavějšího? Pokouší se o to tento…
neobyčejné osudy
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…

239 Kč
191 Kč
Zoopisník Miroslava Bobka - 20%
(1x)
Zoopisník ředitele Zoo Praha obsahuje přes sedmdesát kapitol, ve kterých vás autor seznámí s mnoha pozoruhodnými zvířaty a lidmi. Poznáte zákulisí pražské zoologické zahrady a seznámíte se s dobrodružným světem pouští a pralesů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zoopisník Miroslava Bobka

297 Kč
238 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Tři minuty do soudného dne - 20%
(4x)
Skutečný příběh dvou výjimečných mužů, připomínající hru kočky s myší, se odehrává na konci studené války.
neobyčejné osudy
Ukázky

Tři minuty do soudného dne

297 Kč
238 Kč
Zdravíčko, doktore! - 20%
Kniha původně rozhlasových rozhovorů, které vedl Vladimír Mertlík se svými hosty, významnými českými lékaři z různých oborů. Čtenáři se tak například dovědí od primáře hematologie Miloše Bohoňka o tajemství naší krve, prozkoumají zákoutí nervové soustavy s předním neurochirurgem Vladimírem Benešem…
neobyčejné osudy
Ukázky

Zdravíčko, doktore!

170 Kč
136 Kč
Edvard Beneš bez adorace - 20%
Kniha, kterou dostáváte do ruky, mapuje život Edvarda Beneše na pozadí událostí, které prožil, a které sám ovlivňoval, nebo ovlivňovat mohl.
neobyčejné osudy
Ukázky

Edvard Beneš bez adorace

185 Kč
148 Kč
Vyzvědačka - 20%
V Coelhově románu Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vyzvědačka

159 Kč
127 Kč
Žirafa na pondělí - 20%
(2x)

Neobyčejná setkání se zvířaty i s lidmi, všední i výjimečné dění v zoo, výpravy do vzdálených zemí i nové pohledy na známá místa – to všechno obsahuje další výbor sloupků ředitele pražské zoo.

neobyčejné osudy
Ukázky

Žirafa na pondělí

99 Kč
79 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5