Nejprodávanější tituly - květen 2022
psychologie

Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
psychologie

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí - 11%
(3x)
Revidované vydání druhého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“.
psychologie

Výbor z díla II. - Archetypy a nevědomí

752 Kč
668 Kč
Budování citového pouta - 11%
(1x)
Přelomová kniha pro jakéhokoli rodiče nebo kohokoli jiného, kdo chce lépe porozumět sobě sama, svým vztahům a životu.
psychologie

Budování citového pouta

359 Kč
319 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
psychologie
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
psychologie
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
psychologie
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Kudy do pohody - 11%
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
psychologie
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
79 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
psychologie

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
psychologie

Závislost

251 Kč
223 Kč
Kosmická hra - 11%
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.
psychologie

Kosmická hra

449 Kč
399 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
psychologie
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Ať se vám daří v zaměstnání (i doma) - 20%
Populární texty s konkrétními radami, jak zvládnout práci a nezbláznit se. Například: Hospodařte s celodenní energií – není hanba si chvilku téměř zdřímnout. Jak zabránit nežádoucímu vyrušení? Kdo nic neriskuje, nic nemá.
psychologie
Ukázky

Ať se vám daří v zaměstnání (i doma)

189 Kč
151 Kč
Dobrá nebo špatná rozhodnutí - 11%
(2x)
Co vlastně hledáme a proč se do některých situací dostáváme?
psychologie

Dobrá nebo špatná rozhodnutí

269 Kč
239 Kč
Jak neztratit chuť do života - 11%
Příčiny deprese a vyhoření a co proti nim dělat. Cílem této knihy je podat jasné a co nejjednodušší návody, jak zjistit pravé příčiny deprese a vyhoření a naučit se s nimi zacházet, či jak depresívní příznaky rychle zmírnit.
psychologie
Ukázky

Jak neztratit chuť do života

332 Kč
295 Kč
Jen žádnou paniku - 11%
Úzkostné poruchy se dají vyléčit! Miliony lidí na světě trpí nějakým typem úzkostné poruchy a hledají odpovědi na nejrůznější otázky.
psychologie
Ukázky

Jen žádnou paniku

332 Kč
295 Kč
Léčivá moc smíchu - 11%
(1x)
Smích a zdraví, vztahy, práce, výchova
psychologie
Ukázky

Léčivá moc smíchu

224 Kč
199 Kč
Lucidní snění - 11%
Sny nás nemusejí jen bavit, děsit či jako bezvládné bytosti vést do míst, kde nad sebou nemáme kontrolu. Využít jejich hlubší potenciál pro osobní růst, vyšší sebevědomí a snazší řešení tvůrčích problémů nám pomůže lucidní snění.
psychologie

Lucidní snění

449 Kč
399 Kč
O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Pětiminutová terapie - 11%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
psychologie

Pětiminutová terapie

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 392 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>