Nejprodávanější tituly - květen 2022
psychologie

Psychologie vítězství - 11%
Tato kniha je praktickým a efektivním nástrojem pro ty, kteří na sobě chtějí pracovat – ať už se jedná o sportovce, na které se obrací primárně, nebo o kohokoli jiného.
psychologie

Psychologie vítězství

404 Kč
359 Kč
Samota - 11%
Ve své nové knize se Guy Gilbert zamýšlí nad fenoménem samoty. Ta pro něj není omezena jen na fyzickou nepřítomnost jiných lidí v nejbližším okolí. Mluví i o pocitu osamělosti uprostřed davu, o vyloučení...
psychologie

Samota

143 Kč
127 Kč
Šťastné peníze - 11%
Peníze jsou příliš často zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vzájemné vztahy a dokonce ničí životy. Rádi bychom si mysleli, že peníze jsou jen číslo nebo kus papíru, ale představují mnohem víc.
psychologie

Šťastné peníze

314 Kč
279 Kč
Úžasní takoví, jací jsme - 11%
Radost, klid, osobní štěstí. Většina z nás to hledá celý život. Nejsme-li z nějakého důvodu spokojení, můžeme se pokusit to změnit a žít jinak – šťastněji. Když se uvnitř rozhodneme, máme z poloviny vyhráno.
psychologie

Úžasní takoví, jací jsme

314 Kč
279 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
psychologie

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Jak být ve všem totální de**l - 11%
Kniha Jak být ve všem totální de**l je vaším dokonalým životním koučem, možná lépe řečeno antikoučem.
psychologie

Jak být ve všem totální de**l

269 Kč
239 Kč
Krize v životě, život v krizi - 11%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
psychologie

Krize v životě, život v krizi

269 Kč
239 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
psychologie

Principy

629 Kč
559 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Usmát se a poodstoupit - 11%
Berte život s úsměvem! Odlehčené úvahy a glosy známého psychiatra. Psychiatr a specialista na léčbu návykových nemocí Karel Nešpor má jasno: s úsměvem jde všechno lépe.
psychologie

Usmát se a poodstoupit

269 Kč
239 Kč
101 pravidel, jak zastavit úzkost
V této knize najdete akční plán, který vám poskytne potřebné nástroje k tomu, abyste se osvobodili. Právě teď je nejlepší chvíle dát sbohem úzkosti a pokračovat dál ke svému vytouženému životu.
psychologie

101 pravidel, jak zastavit úzkost

303 Kč
Brouci v hlavě - 11%
Nejste tím, co se vám honí hlavou! V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek.
psychologie

Brouci v hlavě

314 Kč
279 Kč
Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost - 11%
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího.
psychologie

Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost

242 Kč
215 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
psychologie

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Sandtray - Život jako na dlani - 11%
Co se o sobě člověk dozví při hře s figurkami na pískovišti? Sandtray je velmi efektivní a čím dál populárnější forma herní terapie.
psychologie

Sandtray - Život jako na dlani

323 Kč
287 Kč
Interakční psychologický výcvik - 11%
Kniha přináší konkrétní hry a postupy pro práci se skupinou. Vedoucím i členům skupiny umožňuje porozumět základním pravidlům a zákonitostem, kterými se práce s výcvikovou skupinou řídí.
psychologie

Interakční psychologický výcvik

296 Kč
263 Kč
Méně mít, více žít - 11%
(2x)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud – bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě.
psychologie

Méně mít, více žít

269 Kč
239 Kč
Otázky soudobé psychoanalýzy
Psychoanalýza je tradičně chápána jako způsob léčby psychických poruch „na kanapi“. Takové pojetí je však neúměrně zúžené a nepřesné. Psychoanalýzu můžeme chápat spíše jako způsob myšlení, jako přístup k chápání lidské existence....
psychologie

Otázky soudobé psychoanalýzy

89 Kč
Výbor z díla III. - Osobnost a přenos - 11%
(2x)
Revidované vydání třetího svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Vztahy mezi já a nevědomím; Psychologie přenosu.
psychologie

Výbor z díla III. - Osobnost a přenos

752 Kč
668 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 392 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>