Nejprodávanější tituly - květen 2022
beletrie

Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
beletrie
Ukázky

Gott

449 Kč
Na odstřel - 73%
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
beletrie
Ukázky

Na odstřel

159 Kč
43 Kč
Říkej mi Johny!
V tomto románu jsme svědky postupného přerodu hlavního hrdiny v povolný nástroj represe, který se neštítí asistovat ani při deportaci vlastních rodičů na Sibiř.
beletrie

Říkej mi Johny!

205 Kč
Klobouk dolů!
Detektivka i zajímavý pohled na život postižených, bez falešného sentimentu i morbidity.
beletrie

Klobouk dolů!

151 Kč
Struny srdce
Jedinou cestou z osamění a smutku je otevřít srdce a nechat se jím vést. Nový román Melanie Moreland vypráví o síle hudby, lásky a pochopení. Charlotte se utápí v zoufalství v nenáviděné práci ve firmě svého bohatého otce.
beletrie

Struny srdce

341 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
beletrie
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
Pobřeží seskvečů - 79%
Román se odehrává v osmdesátých letech dvacátého století v indiánské rezervaci v kanadské Britské Kolumbii. Strhující příběh kombinuje komické i tragické motivy a realistický pohled na drsný život v malé rybářské vesnici.
beletrie

Pobřeží seskvečů

206 Kč
44 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Krysiáda - 78%
První část diptychu Ztroskotání lze prvoplánově číst jako politický thriller, nicméně jde především o břitkou satiru poukazující na nemorálnost moldavských intelektuálů po zhroucení komunistické ideologie.
beletrie

Krysiáda

158 Kč
35 Kč
Zachráněna kapitánem
(1x)
Zachráněna kapitánem Na lodi plující z Irska do Anglie se seznámí dvě krásné mladé dívky. Obyčejná guvernantka Claire a urozená lady Rebeka, které jsou si k nerozeznání podobné.
beletrie
Ukázky

Zachráněna kapitánem

109 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>