Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
ostatní

Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

ostatní
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

ostatní
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Fenomény lidových tradic - 20%
Publikace s etnologickou tematikou s výrazným zaměřením na obrazovou část přibližuje i nezasvěceným čtenářům bohatství lidových tradic naší země.
ostatní
Ukázky

Fenomény lidových tradic

331 Kč
265 Kč
K pramenům Eufratu a Tigridu - 20%
Josef Wünsch podnikl v letech 1881–1883 expedici do Arménie a Kurdistánu, tehdy okrajových oblastí jihovýchodní části Osmanské říše. Jeho výprava přinesla řadu zeměpisných objevů a zjištění.
ostatní
Ukázky

K pramenům Eufratu a Tigridu

239 Kč
191 Kč
Kaleidoskop šátků - 20%
(1x)
Kniha plná originálnách českých návodů na háčkování / pletení šátků a plédů, které by neměly chybět v šatníku žádné dámy.
ostatní
Ukázky

Kaleidoskop šátků

590 Kč
472 Kč
Každý z nás byl hrdinou - 20%
Vzpomínky na Den D. Vylodění v Normandii. Operace Overlord.
ostatní
Ukázky

Každý z nás byl hrdinou

225 Kč
180 Kč
Když má žena plán - 20%
(1x)
Matka úspěšného podnikatele Elona Muska, mezinárodně uznávaná supermodelka, sdílí příběhy a zkušenosti ze svého profesního i osobního života. Je to zároveň memoár i tipy do života, co se týče rodiny, kariéry, vztahů, zdraví a výživy.
ostatní
Ukázky

Když má žena plán

258 Kč
206 Kč
Náš černobílý svět - 0%
Soubor rozhovorů s názvem Černobílý svět, pohled na zdejší prostředí z úhlu, který dosud česká společnost postrádala.
ostatní
Ukázky

Náš černobílý svět

239 Kč
238 Kč
Stromy mě znají jménem - 20%
Přírodní zahrada využívá hlavně místní rostliny a vytváří prostředí, které svědčí lidem i přírodě. Kniha popisuje příběhy sedmi domácích přírodních zahrad a zaměřuje se i na praktické stránky.
ostatní
Ukázky

Stromy mě znají jménem

249 Kč
199 Kč
Vyzvědačky bez závoje - 20%

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ostatní
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 282 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 29 > >>