Nejprodávanější tituly - květen 2022
kuchařky

Dobroty pro diabetiky - 20%
Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě.
kuchařky
Ukázky

Dobroty pro diabetiky

199 Kč
159 Kč
Helenčino pečení / Barevné posvícení - 11%
Další kniha složená ze 106 domácích sladkých i slaných receptů edice Čtvero ročních období je na světě.
kuchařky

Helenčino pečení / Barevné posvícení

322 Kč
286 Kč
Jak se fotografuje jídlo – Nafoťte si vlastní kuchařku - 11%
Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití nebo i na cestě k profesionálním kvalitám.
kuchařky

Jak se fotografuje jídlo – Nafoťte si vlastní kuchařku

449 Kč
399 Kč
Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny - 11%

Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři! S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zd

kuchařky

Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny

404 Kč
359 Kč
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání - 11%
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami.
kuchařky

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 2. vydání

539 Kč
479 Kč
Polévky ze Svatojánu - 11%
(1x)
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.
kuchařky

Polévky ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Probiotická smoothies - 20%
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví.
kuchařky
Ukázky

Probiotická smoothies

246 Kč
197 Kč
Saláty ze Svatojánu - 11%
(1x)
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí.
kuchařky

Saláty ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Sladké - 11%
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.
kuchařky

Sladké

449 Kč
399 Kč
Šance pro ženu 40+ - 11%
Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení.
kuchařky
Ukázky

Šance pro ženu 40+

584 Kč
519 Kč
Tak trochu jiná kuchařka - 11%
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě.
kuchařky

Tak trochu jiná kuchařka

314 Kč
279 Kč
Taková normální kuchařka - 11%
(1x)
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí.
kuchařky

Taková normální kuchařka

413 Kč
367 Kč
Upečeno s láskou - 11%

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

kuchařky

Upečeno s láskou

359 Kč
319 Kč
Vegan recepty – hravě a zdravě - 20%
Rostlinná strava je zdravá, lehká, představuje menší zátěž pro planetu a pro masožrouty může znamenat příjemné zpestření jejich jídelníčku. A když víte, jak na to, dokážou být veganská jídla přímo hříšně chutná. Kuchařka, kterou sestavila dlouholetá veganka
kuchařky
Ukázky

Vegan recepty – hravě a zdravě

249 Kč
199 Kč
Zdravé fitness dezerty - 20%
Mlsejte zdravě a bez výčitek. Celkem 46 chutných receptů na zdravé fitness koláče, buchty, sušenky a další dezerty, které zaujmou nejen sportovní nadšence. Z toho 18 bezlepkových, takže si na nich mohou pochutnat i celiaci.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dezerty

79 Kč
63 Kč
Zdravě jíst - 11%
(1x)
V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci.
kuchařky
Ukázky

Zdravě jíst

251 Kč
223 Kč
Fresh kuchyně - 11%
Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli
kuchařky

Fresh kuchyně

413 Kč
367 Kč
Helenčino pečení / Vánoční kouzlení - 11%
(1x)
Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se 106 recepty Vánoční kouzlení.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Vánoční kouzlení

314 Kč
279 Kč
Je to tak snadné – recepty na každý den
Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad...
kuchařky

Je to tak snadné – recepty na každý den

179 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
kuchařky

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 185 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>