Nejprodávanější tituly - květen 2022
kuchařky

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - 11%
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.
kuchařky

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
359 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 11%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
kuchařky

Jíme zdravě ze spíže

269 Kč
239 Kč
Jižanská kuchařka - 20%
Marsha Kocábová se nepovažuje za žádnou šéfkuchařku ani kulinářského guru, jen se chce podělit o vyzkoušené recepty, které pocházejí z jejího milovaného domova – amerického jihu. A proč? Hlavně proto, že už třicet let poslouchá, že „Američani jsou tlustí, protože pořád jedí jenom hamburgery“ anebo že „Američanky nevaří“.
kuchařky
Ukázky

Jižanská kuchařka

209 Kč
167 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
kuchařky
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Koláče Chez Lucie - 11%
Pořádně vypečené koláče od známé foodblogerky snadno a rychle.
kuchařky

Koláče Chez Lucie

269 Kč
239 Kč
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy - 11%
(1x)
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.
kuchařky

Kouzlo kuchyně Čech a Moravy

413 Kč
367 Kč
Low-carb life - 11%
Low-carb neboli nízkosacharidové stravování je skvělou volbou nejen jak zhubnout, ale i jak si dlouhodobě hmotnost udržet.
kuchařky

Low-carb life

494 Kč
439 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
kuchařky
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Sous vide pro každého - 11%
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní večeři.
kuchařky

Sous vide pro každého

359 Kč
319 Kč
Sůl, tuk, ocet, žár - 11%
(2x)
Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení. Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku.
kuchařky

Sůl, tuk, ocet, žár

538 Kč
478 Kč
Vaříme v remosce - 11%
V oblíbené kuchařce najdete tradiční pokrmy, ale můžete se seznámit i s recepty nevšedními, zajímavými, a hlavně chutnými.
kuchařky

Vaříme v remosce

269 Kč
239 Kč
Velká knedlíková kuchařka - 11%

Takto přehledně popsané recepty na knedlíky na jednom místě na trhu ještě nebyly! Knedlíková kuchařka je poklad, který najde využití v každé domácnosti. Oslovuje milovníky dobrého jídla napříč generacemi, kteří se jí budou inspirovat po celé dekády

kuchařky

Velká knedlíková kuchařka

629 Kč
559 Kč
Voňavé kratochvíle - 11%
Pečení, které dává smysl i vášeň
kuchařky
Ukázky

Voňavé kratochvíle

340 Kč
302 Kč
Vůně chleba - 11%
Kuchařka, která voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov.
kuchařky

Vůně chleba

323 Kč
287 Kč
Zdravé pomazánky - 20%
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a ze šmakounem.
kuchařky
Ukázky

Zdravé pomazánky

98 Kč
78 Kč
Zdravou stravou proti únavě - 11%
(2x)
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy?
kuchařky

Zdravou stravou proti únavě

332 Kč
295 Kč
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale - 11%
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Zelenina a luštěniny.
kuchařky

Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Zmrzliny - 11%
(1x)
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků.
kuchařky

Zmrzliny

359 Kč
319 Kč
Bezlepkové kváskové pečení - 20%

Upečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An!   Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí.

kuchařky
Ukázky

Bezlepkové kváskové pečení

189 Kč
151 Kč
Databáze receptů II. - 20%
Volné pokračování rozsáhlé databáze receptů z celého světa, které zajisté rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
kuchařky
Ukázky

Databáze receptů II.

50 Kč
40 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 185 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>