Nejprodávanější Kniha - červen 2022
medicína

Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

medicína

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
medicína

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
medicína

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Přechodem bez obav - 11%
Cílem knihy je objasnit laické veřejnosti fyziologii i patofyziologii klimakteria a předvést současné možnosti léčby hormonální i nehormonální, léčbu pomocí přípravků OTC a alternativní metody léčby.
medicína

Přechodem bez obav

176 Kč
156 Kč
Funkční anatomie - 11%
Publikace je koncipována jako moderní základní interdisciplinární morfologický text určený pro široký okruh studentů několika fakult a dalších škol.
medicína

Funkční anatomie

764 Kč
679 Kč
Aspergerův syndrom - 11%
(2x)
Aspergerův syndrom patří do skupiny poruch autistického spektra. V České republice vychází kniha Tonnyho Attwooda jako první monografie o Aspergerově syndromu.
medicína

Aspergerův syndrom

269 Kč
239 Kč
Rodinné konstelace - 11%
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
medicína

Rodinné konstelace

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 110 položek
<< < 1 .. 9 10 11