Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
humor

Hry bez hranic - 20%
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
humor
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
127 Kč
Mýty - 20%
(2x)
Nikdo neumí milovat a nenávidět, toužit a podvádět tak odvážně a rafinovaně jako řečtí bohové a bohyně. Jsou jako my, ale jejich činy a dobrodružství jsou vepsány do nebeské klenby nad našimi hlavami.
humor
Ukázky

Mýty

280 Kč
224 Kč
Žena na tahu - 20%
(2x)
Blogerka a humoristka Zuzana Hubeňáková přináší čtenářům další porci zábavných fejetonů, tentokrát i moderně proložených střípky a statusy ze sociálních sítí. Jako obvykle se autorka pohybuje na domácím hřišti, a to doslova; majitelka manžela, dvou dětí a náladového auta.
humor
Ukázky

Žena na tahu

170 Kč
136 Kč
Tři muži ve člunu - 20%
(2x)
Nesmrtelný román o výletu tří přátel a jejich psa ve člunu po Temži.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu

125 Kč
100 Kč
Tři metry vášně - 20%
Přišla jsem na to jako blesk z čistého nebe. Abych byla šťastná, potřebuju, aby mne někdo miloval, abych milovala já jeho a aby mi to slušelo! A když jsem si své touhy takhle zformulovala, bylo mi jasné, co musím udělat! A o tom je můj příběh.
humor
Ukázky

Tři metry vášně

209 Kč
167 Kč
Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky - 20%
Ilustrovaná knížka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných i legračních námětů, jak zvládat další generaci ve vaší rodině.
humor
Ukázky

Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky

88 Kč
70 Kč
Dalajlamova kočka - 20%
(11x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor
Ukázky

Dalajlamova kočka

149 Kč
119 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
humor
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel - 20%
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
humor
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 115 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>