Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.
kuchařky

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Šťávy a míchané nápoje z přírody - 11%
Šťávy a smoothies jsou proto výrazným krokem směrem ke zdraví a ochraně před civilizačními nemocemi, které nás ohrožují.
kuchařky

Šťávy a míchané nápoje z přírody

332 Kč
295 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - 11%
(3x)
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Kváskové pečivo slané - 11%
(1x)
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie.
kuchařky

Kváskové pečivo slané

224 Kč
199 Kč
Poctivý domácí chléb - 11%
(1x)
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna.
kuchařky

Poctivý domácí chléb

449 Kč
399 Kč
Celoroční plánovací kuchařka - 11%
(1x)
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání.
kuchařky

Celoroční plánovací kuchařka

441 Kč
392 Kč
Kuchyně mnoha tváří - 11%
Publicista Jaroslav Kopecký a kuchařský mistr Vladimír Suchý se spolu vypravili na průzkum do 43 zemí a zjistili, čím je která národní kuchyně proslulá, na čem si kde lze pochutnat a co by se rozhodně nemělo vynechat.
kuchařky

Kuchyně mnoha tváří

269 Kč
239 Kč
Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně
(2x)
Kuchařka Rodinné stříbro vznikala vlastně spoluprací všech autorčiných přátel, kteří ochotně otvírali ony rodinné pokladnice a dávali nahlédnout do vyzkoušených a ověřených receptů.
kuchařky

Rodinné stříbro aneb Klenoty domácí kuchyně

134 Kč
Tajné zeleninové recepty naší babičky - 11%
Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
kuchařky

Tajné zeleninové recepty naší babičky

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 122 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>