Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
psychologie

Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně - 11%
(2x)
Chcete být úspěšní, ale zároveň chápete, že na vrchol žádné zkratky nevedou? Pak právě v odbornou veřejností i čtenáři oceňované Houževnatosti najdete ideálního průvodce, jak díky kombinaci vytrvalosti a vášně dosáhnout svého cíle.
psychologie

Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně

359 Kč
319 Kč
Jak na pasivní agresi - 11%
Pasivní agresivita je proti otevřené agresi mnohem hůře rozpoznatelná, a přitom se v mezilidské komunikaci vyskytuje možná častěji než otevřený útok. Kniha přibližuje čtenářům, co pasivní agrese znamená a o jaký styl komunikace se jedná.
psychologie

Jak na pasivní agresi

239 Kč
212 Kč
Nevěřte tvořivým
Proč mají hurikány s ženskými jmény na svědomí více obětí? Zvyšuje nakupování biopotravin riziko neetického chování? Jak je možné, že fotbalové týmy v červených dresech častěji vyhrávají? Prosazují se empatičtí lidé více než neempatičtí?
psychologie

Nevěřte tvořivým

89 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Poruchy sexuální preference - 11%
Kniha renomovaného odborníka poskytuje komplexní pohled na celou problematiku, zabývá se klasifikací poruch sexuální preference, etiologií, diagnostikou a terapií (představuje biologické formy léčby, psychoterapeutické přístupy ...
psychologie

Poruchy sexuální preference

450 Kč
400 Kč
Totem a tabu - 11%
(1x)
Kniha Totem a tabu je asi nejslavnějším Freudovým dílem, v němž aplikuje psychoanalýzu na oblast antropologie a religionistiky.
psychologie

Totem a tabu

224 Kč
199 Kč
Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - 11%
(2x)
Revidované vydání prvního svazku „Výboru z díla C. G. Junga“, který byl v letech 1996–2012 vydáván Nakladatelstvím Tomáše Janečka.
psychologie

Výbor z díla I. - Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi

752 Kč
668 Kč
Za tajemstvím pohádek - 11%
(1x)
Dodnes vysoce uznávanou prací amerického psychoanalytika rakouského původu Bruna Bettelheima se stala jeho kniha Za tajemstvím pohádek. V ní autor tvrdí, že je nezbytné, aby se děti v raném věku setkávaly se světem klasických pohádek.
psychologie

Za tajemstvím pohádek

449 Kč
399 Kč
Obsedantně-kompulzivní porucha a jak se jí bránit - 11%
Obsedantně kompulzivní porucha (OCD) je velmi častou psychickou poruchou, která se projevuje pocitem nutkání provést určitý čin nebo zabývat se určitou myšlenkou.
psychologie

Obsedantně-kompulzivní porucha a jak se jí bránit

197 Kč
175 Kč
Psychologie a doteková povolání - 11%
Tato učební pomůcka je určena všem, kdož se připravují k výkonu svého budoucího povolání v rekvalifikačních kurzech orientovaných na problematiku dotekových povolání.
psychologie

Psychologie a doteková povolání

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 206 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 21 > >>