Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
psychologie

Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
psychologie

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Terapie chaosem - 11%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
psychologie

Terapie chaosem

264 Kč
234 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
psychologie

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
psychologie

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Obrazy v pohybu - 11%
Aktivní imaginace nabízí velkolepé pole, mnohavrstevnatou příležitost k setkání osobního a kolektivního nevědomí. Obrazy mají schopnost vyprávět beze slov.
psychologie

Obrazy v pohybu

269 Kč
239 Kč
Psychologie lži
Lze najít obecnou a šířeji akceptovatelnou definici lži? Můžeme obelhat sami sebe? Na tyto a další otázky hledá odborně podložené odpovědi ojedinělá a komplexní monografie věnovaná fenoménu lži.
psychologie

Psychologie lži

287 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Šarmantní násilníci
Kniha volně navazuje na autorův předchozí titul (Můj šéf, můj nepřítel?, 2003), více se však zaměřuje na skutečné příběhy z pohledu psychologa–antimobbingového poradce. Základ tak tvoří 10 kazuistik, které autor komentuje a vysvětluje.
psychologie

Šarmantní násilníci

116 Kč
Typologie osobnosti u dětí - 11%
Kniha poskytuje klíč k porozumění dětské osobnosti, ať už je naším vlastním potomkem, žákem nebo klientem.
psychologie

Typologie osobnosti u dětí

314 Kč
279 Kč
Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
psychologie

Závislost

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 206 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>