Nejprodávanější knihy - červen 2022
psychologie pro každého

Muži, ženy a láska - 11%
Kniha Wilfrieda Nellese "MUŽI, ŽENY A LÁSKA" u čtenáře vyvolá nejspíš mnoho nečekaných pochopení. Nelles zde propojuje svou dlouholetou zkušenost terapeuta rodinných konstelací s fenomenologickým pozorováním sexuality.
psychologie pro každého

Muži, ženy a láska

422 Kč
375 Kč
Životní scénáře - 11%
(2x)
Proč jsou někteří lidé nespokojeni se svým životem? Proč stále opakují stejně nešťastné a nefunkční vztahy, proč se jim nedaří v zaměstnání, ačkoliv mají zdánlivě všechny předpoklady k úspěchu?
psychologie pro každého

Životní scénáře

241 Kč
214 Kč
Obejmi svůj život - 11%
Zatím poslední kniha Wilfried Nellese posouvá koncept rodinných konstelací do osobní roviny, v níž jde o to postavit se vůči své minulosti i vůči svému životu do současného, dospělého vědomí.
psychologie pro každého

Obejmi svůj život

404 Kč
359 Kč
Léthé a Mnémosyné - 11%
Kniha se zabývá historickými okolnostmi, za nichž se paměť stává předmětem bádání, výzkumu a interpretace. Michal Janata se v knize zamýšlí nad otázkou nakolik a proč je paměť tak nesamozřejmou položkou filozofie a neurověd.
psychologie pro každého

Léthé a Mnémosyné

264 Kč
234 Kč
Život nemá zpátečku - 11%

Kam nás vede život? Jak se dostat do kontaktu a do souladu s tím, kdo jsme? Jak ovlivňuje vědomí naší doby náš vlastní pohled na svět? Těmito otázkami se Wilfried Nelles v této knize zabývá.

psychologie pro každého

Život nemá zpátečku

449 Kč
399 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
psychologie pro každého
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Deprese není depka - 11%
(2x)
Bez předsudků o jedné z nejčastějších duševních poruch. Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film.
psychologie pro každého
Ukázky

Deprese není depka

332 Kč
295 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie pro každého

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Jak být sám sebou - 11%
Kdo vlastně jsem? Souvisí s mojí identitou to, jak mě vidí jiní lidé? Co mě dělá nezaměnitelným a takovým, jaký chci být? Ten, kdo má pocit, že žije v souladu se sebou, zakouší rovněž dobrý pocit vlastní hodnoty, který také vyzařuje navenek.
psychologie pro každého

Jak být sám sebou

314 Kč
279 Kč
Vše je VĚDOMÍ je vše - 11%
Autor v této koláži esejí, rozhovorů a aforismů odhaluje pestrý obraz jednotlivých etap vývoje našeho vědomí z hlediska fenomenologického přístupu (vnímání toho, co se ukazuje) a metody LIP (Proces životní integrace), kterou již řadu let rozvíjí.
psychologie pro každého

Vše je VĚDOMÍ je vše

440 Kč
391 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>