Nejprodávanější tituly - červen 2022
pop

Posledné veci
Album legendy československé populární hudby obsahuje 12 nových písní, které Miro Žbirka natočil před svým náhlým odchodem na sklonku 2021.
pop

Posledné veci

602 Kč
Mercury – Act 1
Mercury - Act 1 je páté studiové album americké poprockové skupiny Imagine Dragons.
pop

Mercury – Act 1

800 Kč
Asi se mi nebude chtít
Kulaté životní výročí, a k němu mimořádné sólové album.
pop

Asi se mi nebude chtít

527 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!
pop

Maneki Neko

557 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
pop

Sami

386 Kč
Symphonic (1LP+1CD)
Album Symphonic vyšlo k 40. výročí skupiny Žentour, 30. výročí sólové dráhy Janka Ledeckého a zároveň v roce jeho významného životního jubilea. Nahrál ho s Filharmonií Hradec Králové jako studiovou verzi svého prvního symfonického turné v roce 2019.
pop

Symphonic (1LP+1CD)

665 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".
pop

The Gods We Can Touch

305 Kč
Vyšehrad: Fylm
Soundtrack a písničky z filmu Vyšehrad: Fylm, který navazuje na úspěšný televizní seriál Vyšehrad. Vojtaano zde kombinuje svůj osobitý písničkářský styl ovlivněný popem, folkem, rapem a humorem sobě vlastním s instrumentálními nahrávkami.
pop

Vyšehrad: Fylm

314 Kč
Znám tolik písní...
(1x)
Jiří Suchý a Ivan Král natočili toto skvělé a nestárnoucí album plné písniček z pera Jiřího Suchého. Ivan Král si tím splnil sen, protože chtěl vždy s Jiřím Suchým spolupracovat. A Jiří Suchý byl nadšený s nových aranží jeho velkých hitů.
pop

Znám tolik písní...

404 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>