Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
příběhy ze života

Psí poslání: Příběh Maxe - 20%
Ačkoliv je Max nejmenším pejskem v celém parku, v New Yorku se rozhodně neztratí. Jakmile spatří holčičku jménem CJ, hned je mu jasné, že k sobě patří. A jeho život dostává rázem nový smysl: ukázat jí, jak se dobře orientovat a pohybovat v tak velkém městě.
příběhy ze života
Ukázky

Psí poslání: Příběh Maxe

229 Kč
183 Kč
Rychlý jako vítr: Ora - 20%

Dramatické pokračování plné zvratů nemůže zklamat!  Majka trvale žije a pracuje v terapeutickém centru Kaltenbach, kam pro pomoc přijíždějí majitelé koní z celé země. S Milanem si skvěle rozumí a klisna Třicetčtyřka čeká mládě.

příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Ora

199 Kč
159 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Ztracení koně Smaragdového ostrova - 20%
Letní prázdniny v Irsku uprostřed přírody jsou přesně to pravé pro Leu, která po všech nepříjemných událostech uplynulých týdnů pro sebe potřebuje hlavně klid.
příběhy ze života
Ukázky

Ztracení koně Smaragdového ostrova

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a velká loupež zlata - 20%

Další neuvěřitelná a ještě bláznivější dobrodružství Bulíka, Lízy a jejich kumpána doktora Proktora Na neohrožený trojlístek se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc samotný norský král. Jako praví vlastenci se bez váhání vydávají inkognito do Británie, aby zachránili Norsko před mezinárodní ostudou a hospodářskou krizí.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a velká loupež zlata

249 Kč
199 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

příběhy ze života
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

příběhy ze života
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Pohoršovna - 20%
(1x)
Tak jako zlobivé děti chodí do polepšovny, existuje i pohoršovna pro malá strašidýlka, která mají příliš měkké srdce a nechtějí nikoho strašit.
příběhy ze života
Ukázky

Pohoršovna

209 Kč
167 Kč
Sámo - 20%
Bára se díky kouzelnému atlasu dostane do doby prvního „panovníka“ českých zemí, kupce Sáma.
příběhy ze života
Ukázky

Sámo

212 Kč
170 Kč
Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly - 20%

Čtvrté napínavé dobrodružství Sesterstva kouzelné kočky Fabioly Sesterstvo vstoupilo do nového školního roku a hned od začátku je toho trochu moc: hora učení, zvláštní nový kluk ve třídě, paní Marie v nemocnici… a jedna velká záhada, která holky tentokrát přivede do skutečného nebezpečí.

příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a největší kouzlo kočky Fabioly

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>