Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
medicína

Lepší polovička - 20%
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
medicína
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
223 Kč
Revmatologie pro praxi - 20%
Monografie Revmatologie pro praxi ve své aktualizované a rozšířené podobě umožňuje snadno a rychle najít požadované informace z oboru revmatologie.
medicína
Ukázky

Revmatologie pro praxi

927 Kč
742 Kč
Soudní lékařství - 20%
Soudní lékařství a soudní toxikologie jsou obory, které se v České republice zařazují do zdravotnictví, ale mají vztah i k orgánům činným v trestním a civilním řízení.
medicína
Ukázky

Soudní lékařství

390 Kč
312 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 20%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
medicína
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
167 Kč
Imunodeficience - 20%
Imunodeficience jsou stavy charakterizované zejména zvýšenou náchylností k infekcím. Kniha je zaměřena na oba aspekty imunodeficiencí (primární i sekundární poruchy imunity) a shrnuje nejnovější poznatky z literatury i vlastní zkušenosti autorky.
medicína
Ukázky

Imunodeficience

424 Kč
339 Kč
Kognitivní rehabilitace seniorů - 20%
Odborná monografie se zabývá problematikou ucelené rehabilitace osob v seniorském věku s ohledem na kognitivní deficity způsobené procesem stárnutí a rozvojem patologických změn, především při Alzheimerově nemoci.
medicína
Ukázky

Kognitivní rehabilitace seniorů

229 Kč
183 Kč
Mýty o sebevraždě - 20%
Sebevražda je bezpochyby tabuizovaným tématem. Žádný jiný způsob úmrtí nevyvolává tolik pocitů studu, lítosti a nepochopení. Kolem sebevražd proto dodnes panuje mnoho mýtů.
medicína
Ukázky

Mýty o sebevraždě

253 Kč
202 Kč
Oční projevy systémových onemocnění - 20%
Obdobná komplexní oftalmologická monografie, která si klade za cíl mezioborový pohled na oční projevy systémových onemocnění, dosud na domácím trhu lékařské literatury chyběla.
medicína
Ukázky

Oční projevy systémových onemocnění

679 Kč
543 Kč
Operační polohy - 20%
Doposud nebyl vydán manuál operačních poloh pro jednotlivé operační výkony, včetně robotických operací.
medicína
Ukázky

Operační polohy

144 Kč
115 Kč
Urology for Medical Students - 20%
Učebnice Urology for Medical Students je určena především studentům lékařských fakult. Přináší přehledné základní informace v celé šíři oboru – od vyšetřovacích metod, přes uroonkologii, litiázu, benigní hyperplázii prostaty..
medicína
Ukázky

Urology for Medical Students

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>