Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
křesťanství

Ruští mystici - 20%
Kniha je prvním českým vydáním úspěšné publikace otce Špidlíka a představuje jedinečný vhled do ruské mystiky. Dává klíč k jejímu pochopení: předkládá to podstatné a zároveň uvádí její životodárný význam.
křesťanství
Ukázky

Ruští mystici

229 Kč
183 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Apoštolské krédo - 20%
Věřící křesťané dnes stojí tváří v tvář nejrůznějším otázkám a výzvám. V rozhovoru s ateisty či přívrženci jiných náboženství musejí umět srozumitelně vyložit, o co v křesťanství jde. Na pomoc jim přichází tato kniha, které vykládá krok za krokem apoštolské krédo neboli vyznání víry a jeho zásadní věroučné pravdy tak, aby byly zajímavé nejen pro věřící, ale i pro ty, kdo stojí mimo církve či k nim chovají odstup.
křesťanství
Ukázky

Apoštolské krédo

189 Kč
151 Kč
Křesťanská meditace - 20%
Benediktin Laurence Freeman je známým autorem řady knih o křesťanské meditaci, s níž má bohaté zkušenosti. Spolupodílel se na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu, roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci.
křesťanství
Ukázky

Křesťanská meditace

119 Kč
95 Kč
Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
křesťanství
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
křesťanství
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Rozjímání nad aramejskou modlitbou Páně - 20%
O modlitbě Otčenáš bylo již napsáno mnohé. Tato kniha si dává za cíl sestoupit k semitským pramenům této biblické modlitby a rozjímat nad ní v duchu mystické židovské tradice, která od nejstarších dob posvátné texty doprovází.
křesťanství
Ukázky

Rozjímání nad aramejskou modlitbou Páně

139 Kč
111 Kč
Věřím v život věčný. Eschatologie - 20%
Autor zkoumá patristické, zejména východní křesťanské prameny.
křesťanství
Ukázky

Věřím v život věčný. Eschatologie

139 Kč
111 Kč
Západ a jeho víra - 20%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství
Ukázky

Západ a jeho víra

199 Kč
159 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>