Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2022
sci-fi a fantasy

Hardware - 11%
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hardware

448 Kč
398 Kč
The Witcher: Season of Storms - 11%
Before he was Ciri's guardian, Geralt of Rivia was a legendary swordsman. Season of Storms is an adventure set in the world of the Witcher, the book series that inspired the hit Netflix show and bestselling video games.
sci-fi a fantasy

The Witcher: Season of Storms

584 Kč
519 Kč
The Witcher: Tower of the Swallow - 11%
Geralt the Witcher races to find his missing ward, Ciri, in this fourth novel in the bestselling Witcher series that inspired the Netflix show and video games.
sci-fi a fantasy

The Witcher: Tower of the Swallow

584 Kč
519 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 11%
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
398 Kč
Star Wars - Smrt naděje - Ztrestání Shu-Torunu - 11%
Podaří se povstalcům odhalit zrádce, který se skrývá v jejich řadách, a provést riskantní misi na ohnivé planetě Shu-Torun, jež má za cíl zasadit drtivý úder Impériu?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Smrt naděje - Ztrestání Shu-Torunu

539 Kč
479 Kč
Zaklínač I: Poslední přání - 11%
(4x)
Nově přeložené geraltovské povídky ze Stříbrného meče, něco z Věčného ohně a Meče osudu + kompletní povídka Hlas rozumu kde Geralt vysvětluje, jak to všechno začalo.
sci-fi a fantasy

Zaklínač I: Poslední přání

269 Kč
239 Kč
Zlatý kompas - 11%
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
sci-fi a fantasy

Zlatý kompas

358 Kč
318 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
The Witcher: Time of Contempt - 11%
The adventures of Geralt the Witcher continue in this second novel in the bestselling Witcher series that inspired the Netflix show and video games.
sci-fi a fantasy

The Witcher: Time of Contempt

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 403 položek
<< < 1 2 3 4 .. 41 > >>