Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
moderní svět a civilizace

Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

moderní svět a civilizace
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Obchodníci se strachem - 20%
(1x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Obchodníci se strachem

199 Kč
159 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Apokalypsa nebude - 20%

Změna klimatu je skutečná, ale neznamená konec světa. Dokonce to není ani ten největší současný problém životního prostředí. Přestože řadě témat se média věnují už desítky let, mnozí z nás stále neznají základní fakta.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Apokalypsa nebude

448 Kč
358 Kč
Kritika rozvoje - 20%
Již více než sto let rozvoj pozitivně definuje směřování naší společnosti. Je východiskem, ke kterému odkazují jak globální cíle udržitelného rozvoje, tak lokální rozvojové plány městských čtvrtí. Tato kniha zpochybňuje základní rozvojové myšlenky.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Kritika rozvoje

200 Kč
160 Kč
Automobilismus a česká společnost - 20%
Autoři se zaměřili na fenomén automobilismu z hlediska české (československé) společnosti od konce 19. století po počátek 21. století. Text doprovázejí dobové plakáty a fotografie.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Automobilismus a česká společnost

220 Kč
176 Kč
Big data a umělá inteligence pro manažery - 20%
Publikace uvádí čtenáře do atraktivního tématu Big data a umělá inteligence. Populárně naučnou formou a s humorným nadhledem provádí výklad základní terminologie, vysvětluje na příkladech fungování nejběžnějších metod a postupů...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Big data a umělá inteligence pro manažery

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>