Nejprodávanější tituly - červen 2022
zdraví a výchova dětí

Co funguje ve třídě? Most mezi výzkumem a praxí - 11%
Každý rok jsou publikovány tisíce výzkumných zpráv týkajících se výuky a vzdělávání, z nichž některé se vzájemně vyvrací.
zdraví a výchova dětí

Co funguje ve třídě? Most mezi výzkumem a praxí

269 Kč
239 Kč
Hraju si, učím se 5+ - 11%
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.
zdraví a výchova dětí

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
79 Kč
Hry šťastného dětství - 11%

Hledáte nový přístup k výchově? Nevíte si s chováním svého dítěte rady, dochází vám s ním trpělivost nebo vás rozčiluje? Už vás nebaví se s dítětem ustavičně dohadovat? Kniha vám pomůže vyřešit výchovné problémy s dětmi od narození do dvanácti let

zdraví a výchova dětí

Hry šťastného dětství

269 Kč
239 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
zdraví a výchova dětí

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
Odolné dítě - 11%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
zdraví a výchova dětí

Odolné dítě

284 Kč
252 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
zdraví a výchova dětí

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Výchova jako dobrodružství - 11%
Že to není možné? Že vám to přijde jako sci-fi? Pak neváhejte a prolistujte tuto knihu. Obsahuje nejen teoretická východiska a pedagogickou teorii a praktické zkušenosti z realizace v rámci projektu Gymnázia Přírodní škola...
zdraví a výchova dětí

Výchova jako dobrodružství

270 Kč
240 Kč
Jógové pexeso II - 10%
Jógové pexeso obsahuje obrázky s jednotlivými cviky z Jógových karet I a II. Lze s ním tedy hrát nejen klasické pexeso, ale zároveň se u hry protáhnout a jednotlivé cviky si zacvičit.
zdraví a výchova dětí

Jógové pexeso II

105 Kč
94 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
zdraví a výchova dětí

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 284 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>